Ovaj kofer nije namijenjen za klasičnu prtljagu, već skriva posebno iznenađenje

Kad vam dosadi, jednostavno zatvorite poklopac i uređaj će se sam isključiti.

Martina Čizmić | 28.08.2023. / 08:04

LG StanbyME Go (Foto: LG Electronics)

Kad biste pogledali ovaj "kofer", mogli biste pomisliti da se radi o još jednoj novoj liniji putne prtljage. No, on skriva puno više. 

Kako su najavili iz LG-a, naizgled običan kofer skriva jedinstveni 27-inčni zaslon LG StanbyME Go (model 27LX5). Radi se o inovativnom modelu osjetljivom na dodir, koji je integriran u samu torbu i može ga se koristiti bilo gdje. Naime, u torbu je uključena i baterija koja, kako kažu u LG-u, garantira do tri sata gledanja bez potrebe za dodatnom električnom energijom.

StanbyME Go ima prilagodljivi kut postavljanja kako bi se sadržaj na zaslonu moglo gledati pod najboljim kutom, a može ga se i rotirati za 90 stupnjeva. Kada je postavljen u stolni način rada, zaslon StanbyME Go leži ravno u donjem dijelu kućišta, što korisnicima omogućuje igranje digitalnih društvenih igara, primjerice šaha, ili uključivanje virtualnog gramofona za nostalgični doživljaj slušanja. Praktično je i što se televizor automatski uključuje i isključuje kada korisnik otvori odnosno zatvori poklopac njegove torbe.

LG StanbyME Go (Foto: LG Electronics)

StanbyME Go omogućuje korisnicima jednostavno povezivanje s iOS ili Android uređajima, prepoznavanje glasa, podešavanje zvuka i traženje sadržaja potpuno hands-free, što je osobito korisno za one koji vole kuhati, čistiti ili obavljati druge aktivnosti dok gledaju TV.

LG StanbyME Go prvo će biti predstavljen i dostupan u SAD-u, a od rujna bi se trebao pojaviti i na ključnim tržištima u Europi, uključujući Italiju, Francusku, UK, Španjolsku i Njemačku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti