Zagrebački iSTUDIO od nedavno nosi novo ime Degordian, uz urede u Hrvatskoj, Srbiji i BiH, nekad mala agencija danas je postala prava međunarodna kompanija.

Darijo Bošnjak završava studij u Dubrovniku — RIT Croatia (Human resources), te se odlučio pokrenuti kako bi pronašao posao nakon fakulteta. Darijo nije jedan od onih koji čekaju da mu netko pokuca na vrata, već se odlučio posvetiti traženju posla. 

Njegova je želja raditi u Degordianu, pa je režirao i napravio kratku video zamolbu za posao. “Već 2 godine pratim rad agencije za digitalni marketing iStudio, današnji Degordian, pa sam se odlučio kandidirati za posao Traffic managera, Project managera ili jednu od pozicija vezanih uz produkciju.” istaknuo nam je Darijo.

Činjenica je da danas posao nije lako pronaći, no proaktivni ljudi poput Darija, lakše će pronaći posao uz nove kanale promocije poput YouTubea. Sve što treba jest uložiti malo truda, volje i kreative.

Dariju ćemo samo poželjeti puno sreće u pronalasku posla i nadamo se kako će Degordian prepoznati njegov potencijal, a u nastavku možete pogledati kako izgleda njegova prijava za posao!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju