Ovako bi mogao izgledati novi Steam klijent

Procurile fotografije novog dizajna ultimativne platforme za igre.

Monika Nožić Monika Nožinić | 03.02.2017. / 11:02

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Dataminer ekipa sa Steam Database-a otkrila je zanimljive fotografije koje nam otkrivaju potencijalni novi izgled klijenta Steama koji svoj izgled nije drastičnije mijenjao dugi niz godina, točnije od travnja 2010. Fotografije su pronađene u datotekama beta Steam klijenta, gdje određeni broj korisnika testira promjene prije nego što dođu u "live" verzije Steam klijenta.

Ako je ovo što vidimo na fotografijama zaista u planu, Steam će dobiti poprilično drastičnije promjene i izgled od onoga kakav ima sada i koji još uvijek ima poprilično "oldschool" dizajn. Novi izgled donosi povećan broj kategorija pa će se tako, osim igara i filmova, na Steamu pojaviti serije, glazba, tj. soundtrackovi iz igara i stripovi, a bit će i puno jednostavnije i brže pronaći naslov koji želite igrati.

Također, kako je vidljivo na drugoj fotografiji, redizajnirane su i stranice igara pa sada izgledaju puno preglednije, imaju više sadržaja i izgledaju ljepše. Uskoro ćemo saznati jesu li ove fotografije samo predlošci ili se iza njih ipak krije nešto više, no Steamu svakako treba osvježenje trenutnog korisničkog sučelja i suvremenije okruženje prilagođeno modernim standardima današnjice.

Steam je i dalje najveća i najvažnija aplikacija za PC igrače, s desetinama milijuna korisnika i tisućama igara u ponudi.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti