Ovako fanovi prate Appleove konferencije!

Fanovi Applea su posebni ljudi. Vjerojatno niti jedan brand nije uspio privući toliko fanatika kao Apple, koji će svaki puta stati u obranu kompanija, što god se dogodilo i što god drugi pričali.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.06.2014. / 07:12

Ovako fanovi prate Appleove konferencije!

Fanovi Applea su posebni ljudi. Vjerojatno niti jedan brand nije uspio privući toliko fanatika kao Apple, koji će svaki puta stati u obranu kompanije, što god se dogodilo i što god drugi pričali.

Iskreno, rijetko koja kompanija se može pohvaliti takvim fanovima, no oni su pomalo čudni. Pred svaku konferenciju nadaju se nekom čudu, a na kraju ostanu pomalo razočarani, no to ih ne smeta — jer ipak to je Apple. 

Čini mi se kako Tesla sve više kreće tim smjerom i prikuplja prave fanove koji bi sve dali da imaju jednog Model S u svoj garaži, no oni su skupi, isto kao nekad i Macintosh — samo su ga odabrani mogli imati.

Ovo je jedan odličan video koji prikazuje, po meni, realnu situaciju jednog Appleovog fana. Oni koji ne vole Apple vjerojatno to nikad neće shvatiti, no ako ste se ikad pitali kako to izgleda, odgovor možete pronaći u videu ispod!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti