Ovo je najjeftiniji sportski pametni sat

Izgleda kako je tržište pametnih satova zadnjih godinu dana eksplodiralo, pa tako možete pronaći najjefetinije do najskupljih.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.04.2016. / 08:08

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Možemo reći, na grubo, kako je tržište pametnih satova podijeljeno na dva dijela. Prvo je za modnu industriju, a drugo za sportsku. To su ujedno i dva najveća i očito dva najzanimlijiva tržišta za proizvođače pametnih satova.

I dok su modni pametni satovi obično skuplji, sportski satovi su ponekad nešto jeftiniji. Ovdje se vodi borba tko može ponuditi nižu cijenu a da pritom ostane kod zadovoljavajuće kvalitete.

Jedan od novih sportskih pametnih satova je No.1 G4, model koji ima 1.2 inčni okrugli zaslon rezolucije 240 x 240 piskela, metalno kućište, podršku za SIM karticu kako biste mogli obavljati pozive ili slati poruke, 350mAh bateriju i tehnologiju za brzo punjenje.

Sam G4 ima nekoliko ugrađenih aplikacija kao što su mjerač otkucaja srca, praćenje kvalitete sna, mjerenje koraka i daljine koje prođete, kalorije, podjestnik da morate ustati ukoliko dugo sjedite, SMS obavijesti, alarm, itd.

Pomoću Bluetootha, G4 možete spojiti s vašim pametnim telefonom te dobivati obavijesti sa primjerice WhatsAppa, Twittera ili Facebooka, što će vam olakšati da ne morate svaki puta gledati vaš telefon.

Za razliku od ostalih jeftinijih pametnih satova, G4 ima i novi senzor jačine pritiska na ekran koji omogućuje neke dodatne funkcije. Sam uređaj dolazi u tri različite boje, te nekoliko 3 različita remena.

Uređaj na tržište stiže 25. travnja po cijeni od svega 40 dolara, što je stvarno prihvatljiva cijena. G4 moći će se kupiti na svim popularnijim webshopovima, a više informacija o samom uređaju možete potražiti na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti