Ovo je šalabahter koji mora imati svaki hrvatski startup!

Founder Institute, program za lansiranje startupa koji igra sve veću ulogu na hrvatskom prostoru, izradio je odličnu infografiku koja će pomoći svakom startupu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.10.2014. / 19:33

Ovo je šalabahter koji mora imati svaki hrvatski startup!

Founder Institute, program za lansiranje startupa koji igra sve veću ulogu na hrvatskom prostoru, izradio je odličnu infografiku koja će pomoći svakom startupu.

Sve više, osim u našoj regiji, o hrvatskim startupima se može čuti diljem svijeta. Posljednja uspješna priča je PhotoMath, aplikacija koja je preuzeta u preko 6 milijuna primjeraka u nešto više od 10-ak dana, a koja omogućuje jednostavno rješavanje matematičkih zadataka. Aplikacija je završila čak i na Ellen emisiji, već je tjedan dana broj jedan u Appleovom App Storeu.

Osim PhotoMath, Hrvatska već ima podosta uspješnih startupa od Farmerona, BellaBeata, Agrivija, Codeanywhere, Rimca, Repslyja i mnogih drugih.

U nastavku možete vidjeti sve informacije potrebne da nakon svoje ideje krenete u daljnji razvoj svog startupu, odnosno informacije gdje možete naći investitore, koje medije kontaktirati, koje evanđeliste pitati, kojim se organizacijama priključiti, itd.

Ovo je šalabahter koji mora imati svaki hrvatski startup!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti