Ovo je uređaj koji može simultano bez problema raditi s 52 otvorene aplikacije

Ovo je dokaz koliko je ovo zapravo moćan uređaj kad može raditi s 52 aplikacije u pozadini.

Sabina Tandara Knezović | 16.11.2016. / 21:20

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Već je otprije poznato da novi Oukitel U15S dolazi s 4GB RAM-a i 32GB interne memorije, no što se može očekivati od uređaja koji dolazi s velikom flash memorijom?

Odgovor leži većinom u multi-taskingu. Primjerice, s 2GB RAM-a pametni telefoni obično su u stanju podržati do 25 aplikacija u pozadini istovremeno i bez ikakvih problema, no uređaji s 4GB RAM-a mogu raditi priličnu glatko s više od 50 aplikacija koje rade u pozadini.

Oukitel U15S je jedan od moćnijih uređaja koji prema ovom testu može raditi s čak 52 aplikacije u pozadini, a kako to izgleda možete pogledati u videu ispod.

Aplikacije su preuzete prije snimanja videa, napominju iz kompanije, uključujući glazbu, karte, društvene mreže, aplikacije za učenje, igre, aplikacije za kupovinu, novosti, itd. Zajedno, s predinstaliranim aplikacijama, U15S je u stanju otvoriti 52 aplikacije i to vrlo glatko bez ikakvog trzanja. Također, pokušano je pretraživati u aplikaciji za kupovinu i igranje igara za vrijeme dok su ostale aplikacije radile u pozadini, a video pokazuje kako U15S radi u ekstremnim uvjetima.

Više informacija o ovom uređaju možete pronaći na službenim stranicama, gdje se nalaze i službene trgovine gdje se ovaj uređaj može naručiti.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti