Ovu posebnu verziju Facebooka koristi samo jedna osoba

'Žutu' verziju Facebooka trenutno koristi samo Mark Zuckerberg.

Monika Nožić Monika Nožinić | 12.04.2016. / 13:59

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Mark Zuckerberg pokazao je internu verziju Facebook aplikacije za iPhone koja posjeduje nekoliko funkcija koje drugi korisnici još ne mogu koristiti.

Riječ je o tzv. "žutoj" verziji Facebook aplikacije koju može koristiti samo Mark Zuckerberg, a pretpostavljamo i pojedini zaposlenici.

Oni trenutno imaju na raspolaganju unaprijeđenu verziju "Whats on your mind?" gumba koji nudi i listu različitih sadržaja koje je moguće objaviti kako bi dijeljenje na ovoj društvenoj mreži bilo dinamičnije i zabavnije.

Dodirivanjem ovog gumba pojavljuju se tri različita načina za dijeljenje, uključujući i opcije za postanje fotografija, videozapisa, osjećaja ili check-in na određenoj lokaciji.

Tu je i mogućnost postanja glazbe i GIF animacija, što nagoviještava dolazak poprilično zanimljivih stvari koje bi uskoro mogli koristiti svi korisnici.

Zuckerberg je bio prilično oprezan kako u ovom videu ne bi otkrio sve novitete koje sprema za korisnike, ali na umu treba imati i činjenicu da Facebook konstantno testira različita sučelja pa je vrlo moguće da će određene stvari vremenom biti promijenjene ili unaprijeđene.

 

Live from Facebook HQ for the Live video launch!

Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, April 6, 2016

Izvor: Independent.co.uk

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti