Pametne značajke Samsung Galaxy Watch FE sata donose još inovativniji uvid u vlastito zdravlje

U današnjem ubrzanom svijetu, praćenje vlastitog zdravlja nikada nije bilo važnije. Od svojih skromnih početaka kao jednostavni uređaji za mjerenje vremena, pametni satovi su napredovali do svestranih nosivih tehnologija koje mogu značajno poboljšati kvalitetu života. Samsung Galaxy Watch FE predstavlja najnoviji dodatak u obitelji pametnih satova koji nudi napredne značajke dizajnirane kako bi korisnicima pružile dubok i inovativan uvid u njihove zdravstvene parametre.

OGLAS | 28.06.2024. / 16:02

PR (Foto: PR)

Pouzdani suputnik na kojeg možete računati u svako doba dana (i noći)

Novi pametni sat opremljen je novim, još boljim značajkama i BioActive senzorom za unaprjeđenje svakodnevnog korištenja. Galaxy Watch FE nudi niz inovativnih fitness i wellness značajki koje, osim što su personalizirane, dostupne su 24 sata dnevno. Korisnicima je dostupno više od 100 različitih vježbi, a prilikom fizičke aktivnosti njegovi pametni senzori mjere otkucaje srca , krvnog tlaka i EKG-a koje omogućava individualnu analizu vlastitog zdravlja i fitness ciljeva. Kao i kod svake serije Samsung pametnih satova, Galaxy Watch FE nudi napredne značajke praćenja sna te nudi savjete kako bolje spavati i stvoriti okruženje za miran san.

Izdržljivost i elegancija u jednom

Moderni satovi danas su puno više od tradicionalne naprave koja pokazuje vrijeme, a Samsung pametni satovi omogućavaju korisnicima da ostanu povezani i imaju uvid u vlastito zdravlje i navike, sve to s maksimalnom mogućnošću personalizacije. Novi Galaxy Watch FE dolazi u tri moderne boje: crnoj, ružičasto-zlatnoj i srebrnoj, s novim remenima s jasnim plavim i narančastim šavovima. Novi Samsung pametni sat sadrži i različite forme brojčanika, dok remen s kopčom „na jedan klik“ olakšava izmjenu za slučaj da se odlučite za promjenu i kombiniranje vanjskog stila svog sata. Sa staklom od safirnog kristala, Galaxy Watch FE nudi vrhunsku izdržljivost i pruža zaštitu od ogrebotina tijekom svakodnevnog nošenja ili treniranja.

PR (Foto: PR)

Jednostavno upravljanje ekosustavom

Prednost novog pametnog sata zasigurno je i njegova kompatibilnost s ostalim Samsung Galaxy uređajima. Galaxy Ekosustav jedinstveni je tehnološki sustav koji omogućava besprijekorno iskustvo korištenja više Samsung uređaja istovremeno. Novi Watch FE možete spojiti s ostalim uređajima koji podržavaju ovu funkciju i imati kontrolu nad osobnim ekosustavom. Uz to, svoj Galaxy S24 pametni telefon ili bilo koji drugi Galaxy pametni telefon možete pronaći uz pomoć Find My Phone aplikacije i pomoću pametnog sata, kao i upravljati kamerom i njezinim postavkama.

Samsung Galaxy Watch FE predstavlja vrhunac inovacije u svijetu pametnih satova. Njegove napredne značajke, elegantan dizajn i besprijekorna kompatibilnost s drugim Galaxy uređajima čine ga idealnim izborom za sve koji žele biti povezani, informirani i imati još bolji uvid u vlastiti zdravstveni status. Bilo da ste strastveni sportaš, poslovna osoba ili netko tko jednostavno želi pratiti svoje zdravstveno stanje, Galaxy Watch FE je pravi izbor, donoseći nove standarde u tehnologiji nosivih uređaja. Novi Samsung Galaxy Watch FE bit će dostupan na hrvatskom tržištu početkom srpnja 2024. godine, a više informacija o Galaxy Watch FE uskoro će biti dostupno na službenoj Samsung stranici.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti