Kalifornijska kompanija Nest predstavila je pametno zvono pod nazivom Nest Hello koje ima mogućnost prepoznavanja lica pa se tako možete osjećati sigurnijima ako vam stranac pozvoni na vrata.

Pametno zvono je opremljeno senzorima za prepoznavanje lica, baš kao na pametnim sigurnosnim kamerama, tako da će uvijek prepoznati članove vaše obitelji, prijatelje i sve one koji vam često kucaju na vrata. Na ovaj način Nest Hello će vas obavijestiti ako vam je pred vratima stranac ili netko tko jednostavno ne želi pozvoniti.

Nest Hello zvono podržava snimanje u HDR-u, kao i snimanje u noćnom režimu, što je karakteristično i za druge uređaje ove kompanije, a ima ugrađen i stabilizator šumova pa vam neće smetati buka s ulica kada razgovarate s osobom koja stoji pred vratima.

Uz ovo zvono također možete brzo odgovoriti onima koji su vam pred vratima i kada nemate vremena da im otvorite ili niste u kući.

Nest Hello može se povezati sa svakim pametnim mobitelom na kojem će vam, kad vam netko pozvoni, atomatski prikazati videozapis s kamere.

Zajedno s pametnim zvonom, kompanija Nest predstavila i nove verzije Nest kamera i sigurnosnih sustava koje možete potražiti na njihovoj stranici  www.nest.com. Iz kompanije kažu da će pametno zvono početi isporučivati ​​u prvom tromjesečju 2018. godine, ali točan datum, kao ni cijena uređaja, još uvijek nisu poznati.

Pogledajte videozapis:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju