Problem riješen: Instagram ponovno dostupan

Prema komentarima koje možemo pročitati na internetu, čini se kako bi ovaj problem mogao utjecati na milijune, a možda i stotine milijuna korisnika

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 03.10.2018. / 09:57

Instagram (Foto: Arhiva/AFP) (Foto: Arhiva/AFP)

Ako otvorite Instagram vjerojatno ćete naići na poruku "učitavanje novosti nije uspjelo" – nije problem s vašim profilom ili internetom, već je u pitanju greška povezana sa samim Instagramom. Trenutno nema nikakvih službenih informacija iz Zuckerbergove kompanije, no prema onome što možemo pročitati na internetu, na nemogućnost pristupa Instagramu žale se korisnici iz SAD-a, Velike Britanije, Švedske, Armenije, Cipra i brojnih drugih zemalja, a Instagramu se ne može pristupiti niti iz Hrvatske.

Osim problema s aplikacijom, Instagramu se ne može pristupiti niti putem weba, a na stranici Down detector možemo vidjeti kako su korisnici počeli prijavljivati problem danas oko 9 sati. Dok je dio korisnika ljut i nezadovoljan s trenutnom situacijom, izdvojit ćemo jedan komentar s ove stranice korisnika koji je napisao da se, sada kada Instagram ne radi, možemo vratiti stvarnom životu.

Nije, dakle, poznato što je uzrok ovog problema, no čini se kako je zahvatio milijune, a možda i stotine milijuna korisnika te se nadamo kako će ga ekipa iz Instagrama što prije popraviti.

Izmjena: 

Nakon 10 sati Instagram je ponovno dostupan korisnicima, a još nije poznato u čemu je bio problem.
 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti