Partnerstvo s Pokemonima: U Minijevom automobilu pozdravit će vas Pikachu, a s njim se mogu povezati i igraće konzole

Ovo je konceptni automobil tako da nije poznato hoće li Mini predstaviti njegovu službenu verziju koja će biti dostupna na tržištu ili će sve ostati samo na konceptu.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 24.08.2022. / 11:18

Verzija Minija s Pokemonima (Foto: Mini)

Kompanija Mini nedavno je predstavila konceptni model Aceman, prvi potpuno električni crossover u svojoj ponudi. Na temelju tog koncepta Mini je ovaj tjedan predstavio još jedno vozilo koje je namijenjeno ljubiteljima Pokemona i Pikachua. Kako je u oba slučaja riječ o konceptu, nije poznato hoće li tvrtka krenuti u njihovu proizvodnju, tj. hoće li vozila zaista biti dostupna u prodaji.

Slika nije dostupna Za rubriku vjerovali ili ne: Potporu za tvrtke zbog lockdowna potrošio na karticu Pokemona koju je platio 57 tisuća dolara

Vozilo dolazi s “Pokemon modom” tako da, kada pokrenete automobil, na njegovom glavnom ekranu pozdravit će vas Pikachu. Prema Oliveru Heilmeru, čovjeku koji je u Miniju zadužen za dizajn, kompanija s ovim automobilom želi promovirati “zaigrano stanje uma” te je slogan ove suradnje: Play on. Never stop playing.

Najzanimljiviji dio ovog automobila, a koji je povezan s tim sloganom jest što će se s njim moći povezati konzola za videoigre. Također, kako automobil s prednje strane ima ugrađen i projektor, u igrama će se moći uživati i na otvorenom. Naravno, potrebno je napraviti uvjete kao i za klasičan projektor, što znači dovoljno prostora na kojem će se sadržaj moći projicirati poput zida od garaže ili slično te, naravno, ne smije biti previše svjetla. Osim igranja igara, projektor na Miniju omogućuje i gledanje filmova, tako da ovaj automobil donosi jedno potpuno drukčije i zabavno iskustvo u odnosu na ostala vozila.

Električni mini BMW predstavio Mini Electric, verziju legendarnog automobila s električnim motorom

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se Mini jednom zaista odlučiti na proizvodnju ovakvog automobila jer, s obzirom na to da su pokemoni popularni diljem svijeta, sigurno je da potražnje neće nedostajati.

Izvor: Polygon


 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti