Philips predstavio svoje prve gaming slušalice namijenjene profesionalnim, ali i amaterskim igračima

U Philipsu odlučili svoju ponudu gaming monitora nadopuniti predstavljanjem prve serije gaming slušalica.

Martina Čizmić | 03.08.2021. / 17:48

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Slušalice su dio periferije koji donosi promjene, iako neki podcjenjuju njihovu ulogu: udoban i čist zvuk može poboljšati rad i zabavu, posebno tijekom VC-a i dugih sesija gaminga. Danas je gaming postao toliko složen i sveobuhvatan da postavljanje seta za igranje može biti konkurentska prednost. Filtriranje zvuka izravno u vaše uši i osiguravanje mikrofona za komunikaciju tijekom igre donosi prednost u Battle Royalu, akcijskim RPG i MMORPG igrama.

Stoga su u Philipsu odlučili svoju ponudu gaming monitora nadopuniti predstavljanjem prve serije gaming slušalica. Kako ističu, slušalice karakterizira lagani dizajn, prilagodljiva traka za glavu i mekani jastuci koji osiguravaju optimalno prijanjanje i dugotrajnu udobnost nošenja

Philipsove naglavne slušalice TAG301BL tako imaju jedinstven dizajn koji omogućuje prilagođavanje za najbolju udobnost. Uz namještanje visine, nude dulju udobnost pri korištenju zahvaljujući mekanim unutarnjim PU jastučićima za osjećaj hlađenja. Veoma su lagane (samo 211 g), a dolaze s kabelom od 1,8 metara s univerzalnim priključkom od 3,5 mm, uz lako dostupni višenamjenski daljinski upravljač (s prekidačem za isključivanje zvuka) i mikrofon. Neodimijski zvučnik od 40 mm pruža zvuk bez zvučnih izobličenja te osigurava čist zvuk i bogate basove. Zatvoreni dizajn pruža izvrsnu zvučnu izolaciju za uživanje u svakom detalju.

Philipsove slušalice TAGH401BL namijenjene su profesionalnim gamerima. Tehnologija Dirac HD/3D pruža dramatičnu nadogradnju kvalitete zvuka s preciznim prostornim pozicioniranjem za prirodno i čisto audioiskustvo. Ova značajka dostupna je korisnicima Windows računala, koji mogu upravljati 3D i HD tehnologijom izravno s ugrađenih kontrola nakon instalacije.

Dirac rješenja donose novi sloj života i detalja u iskustvo gaminga; zvukovi koji su se prethodno izgubili sada su prisutni i točno postavljeni oko igrača kao da su u stvarnom životu, izjavio je Lars Isaksson, potpredsjednik odjela za slušalice i strujanje zvuka. Surađujući na razvijanju Philipsovih gaming slušalica, njihovim kupcima pružamo realizam i uronjenost koji stvaraju razliku između uobičajenog i izvanrednog iskustva gaminga. Radujemo se nastavku suradnje s MMD-om kako bismo pomaknuli granice gaming zvuka.

Težine samo 250 grama, imaju prilagodljivu traku za glavu za optimalno prianjanje i omogućuju dugotrajnu udobnost nošenja zahvaljujući prilagodbi visine i mekim jastučićima za uho od PU memorijske pjene. Dizajn sadrži Light FX s breathing white lightom sa svake strane, a omogućava i višesmjerno kompaktno preklapanje.

Kabel od 2,5 metra završava priključkom USB 2.0 za povezivanje i brzi prijenos podataka, a ima ugrađen i daljinski upravljač za prilagođavanje glasnoće zvučnika i utišavanje mikrofona. 

Slušalice Philips TAGH301BL i Philips TAGH401BL bit će dostupne u Hrvatskoj od kolovoza 2021.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti