Phoozy: Termalna 'kapsula' za telefon koju morate imati do kraja ljeta

Veća potrošnja baterije, problem sa zaslonom ili kvar uređaja – sigurni smo da ste se barem jednom tijekom ljeta susreli s nekom od posljedica dužeg boravka telefona na suncu.

Monika Nožić Monika Nožinić | 07.08.2017. / 18:52

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kako bi svoje pametne telefone na plaži zaštitili od vode i pijeska, mnogi ih ljudi stavljaju u plastične vrećice. Iako je uređaj bolje zaštititi bilo kako nego nikako, vrećice ipak nisu najbolje rješenje.

Svi oni koji imaju pametne telefone znaju da se mogu vrlo brzo zagrijati, što može biti posebno problematično kada su vani paklene vrućine koje prelaze 40 stupnjeva i od kojih se telefoni dodatno zagrijavaju. Pretjerano zagrijavanje može dovesti do ozbiljnih problema jer se tako vrući telefoni češće kvare, a neki čak mogu i eksplodirati.

Upravo zato kreirana je Phoozy, tzv. termalna kapsula koja će vašem telefonu pružiti ultimativnu zaštitu i spriječiti ga da se pregrije. Phoozy je specijalna navlaka za telefon nalik maloj vrećici s visoko reflektirajućim materijalom izvana koji se koristi u izradi svemirskih odijela i koji telefon štiti od 90 posto sunčevih zraka. Ispod površine nalazi se tvrđa, vodootporna jezgra s mekananom unutarnjom podlogom kako bi se osiguralo da se telefon ne ošteti.

Termalna navlaka napravljena je na način da unutar sebe održava konstantnu i sigurnu radnu temperaturu vašeg telefona i tako sprječava da se zagrije na suncu, što je odlično rješenje ako ste duže na plaži, u vrućem automobilu ili ako se općenito duže vrijeme nađete na visokim temperaturama.

Osim ljeti, Phoozy se može koristiti i u zimskim razdobljima, kada su temperature ispod nule, a osim termalnih opcija, ima i zaštitne sposobnosti pa će vam pružiti bolju zaštitu od bilo koje maske. Uz sve navedeno, Phoozy je i vodootporna pa se s telefonom bez problema možete i okupati – samo ga stavite u navlaku i promatrajte kako pluta oko vas.

Phoozy možete naručiti na stranici phoozy.com po prihvatljivoj cijeni od 30 dolara, odnosno 190 kuna.

Pogledajte videozapis koji detaljnije prikazuje performanse ovog jedinstvenog rješenja dostupnog za iPhone, Google, Samsung i druge modele pametnih telefona.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti