Plaćanje PayPalom uskoro i u offline svijetu [VIDEO]

Servis za online plaćanje PayPal polako priprema mogućnost plaćanja i u offline svijetu, pa je tako predstavio svoj plan i viđenje upravljanja

Zimo Zimo Zimo | 16.09.2011. / 09:54

Plaćanje PayPalom uskoro i u offline svijetu [VIDEO]

Servis za online plaćanje PayPal polako priprema mogućnost plaćanja i u offline svijetu, pa je tako predstavio svoj plan i viđenje upravljanja plaćanjima u fizičkim trgovinama.

Iako Square, servis koji je pokrenuo osnivač Twittera Jack Dorsey, već nudi slične mogućnosti, PayPalovo viđenje je nešto drugačije.

Ono što iz PayPala pripremaju su nekoliko različitih načina plaćanja u offline svijetu pa ćemo tako moći platiti ukucavanjem telefonskog broja i pina kako bi platili sa PayPalom, drugi način će omogućiti kupcima da u prolazu dodirnu telefonom terminal u trgovini i treći način jest da se plaća PayPal karticom.

'Mi nismo tu da forsiramo korištenje tehnologije za kupce i prodavače. Mi omogućujemo konzumentima da plate načinom koji im odgovara.' istaknuo je to Sam Shrauger, iz PayPala.

Testiranje ovog načina plaćanja kreće krajem godine, a generalno bi moglo biti dostupno svima sredinom sljedeće godine. PayPal, koji sada imao oko 100 milijuna aktivnih korisnika, zarađivat će od provizije od svakog plaćanja kao što je to slučaj sa online plaćanjima. Detaljnijih informacija za sada nema.

Pogledajte video i recite nam što mislite o offline plaćanju?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti