Počinje najutjecajniji gaming event u regiji: Pregršt novih igara, nagrada, zabave i esporta

Gomila novog gaming hardvera, videoigara, nagrada i naravno finale A1 Adria Lige garantiraju dobru zabavu.

Martina Čizmić | 09.11.2023. / 08:11

Gaming, ilustracija (Foto: A1 Hrvatska)

Već tradicionalno, studeni je rezerviran za najveći gaming sajam u ovom dijelu Europe - Reboot InfoGamer. Službeno otvorenje ovogodišnjeg Reboot Infogamera održat će se danas u 10 sati, a kako ističu organizatori, u paviljonima 8A, 9 i 11A Zagrebačkog velesajma posjetitelje očekuje najatraktivniji i najnoviji gaming sadržaj.

Ovogodišnje izdanje najutjecajnijeg gaming eventa u regiji i jednog od najvećih gaming sajmova na svijetu, trajat će četiri dana, od 9. do 12. studenog (svaki dan od 10:00 do 20:00 sati) te okupiti više od 90 izlagača – uključujući najveće svjetske izdavače i hardver brandove.

Tako posjetitelje u paviljonu 8A čekaju Ubisoft, Warner Bros., Nintendo, Capcom na čijim će izlagačkim prostorima moći zaigrati najaktualnije naslove iz njihovog kataloga. Posebna je poslastica radna verzija remakea Ubisoftove igre Prince of Persia: The Sands of Time. U nikad većoj VR zoni, posjetitelji će moći isprobati tek izašli uređaj Meta Quest 3 koji predstavlja ogroman iskorak tehnologije virtualne stvarnosti.

Indie izdavači Devolver Digital i Raw Fury donose pregršt naslova iz svojih knjižnica uključujući demo igara još uvijek u razvoju, a veseli i što će posjetitelji imati priliku zaigrati novu igru Croteama The Talos Principle 2. Paviljon 8A je i mjesto super atraktivne i napete završnice A1 Adria Lige, najveće regionalne esport lige u igrama CS 2, EA Sports FC 24 i EA Sports FC 24 Mobile te A1 Student eChallenge, studentskog natjecanja, s ukupnim nagradnim fondom od 19.130 eura. Indie Area u istom paviljonu okupit će male nezavisne game development studije iz regije te ponovno pokazati njihovu iznimnu kreativnost kroz nove projekte na kojima rade.

Reboot InfoGamer (Foto: Zimo) Reboot InfoGamer vraća se jači nego ikad: Otkrivamo kad i što sve možete očekivati

Za sve one koji žele vidjeti najnoviji gaming hardver, on se smjestio u paviljonu 9 gdje će prodajni partneri i izlagači ponuditi fantastične sajamske popuste na sve vrste gaming opreme i gaming memorabilije.

Posjetitelji će, tradicionalno, svakih pola sata na glavnoj pozornici moći uhvatiti pregršt nagrada -  od gaming periferije, hudica, šilterica, šalica i još mnogo toga. U "devetki" se očekuje i napeti turnir u jednom od najuzbudljivijih esport naslova današnjice – Rainbow Six Siege.

U paviljonu 11A nalaze se neke od najvećih igara ove godine poput Marvel's Spider-Man 2, EA Sports FC 24, Call of Duty: Modern Warfare III i Alan Wake II, dok u Xbox Series X i Game Pass zoni posjetitelji mogu isprobati najbolje od Microsofta uključujući spektakularni svemirski RPG Starfield te najnoviju Forzu Motorsport.

Detaljne informacije o programu i izlagačima, kao i kako do ulaznica, mogu se pronaći na službenim stranicama Reboot InfoGamera.  

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti