Reboot InfoGamer vraća se jači nego ikad: Otkrivamo kad i što sve možete očekivati

Karte za Reboot InfoGamer, po popularnim cijenama, trebale bi se naći u prodaji za nekoliko tjedana.

Martina Čizmić | 06.09.2023. / 13:38

Reboot InfoGamer (Foto: Zimo) (Foto: Zimo)

 Ljubitelji videoigara i esporta nakon nekoliko "mršavih" COVID-19 godina, ove će jeseni ponovno moći uživati u punoj verziji najvećeg regionalnog sajma videoigara - Reboot InfoGamer. 

Kako je na konferenciji za novinare istaknuo Damir Đurović, suosnivač i direktor tvrtke Reboot te organizator Reboot InfoGamera, za razliku od nekih drugih velikih gaming sajmova koji su se ugasili, Reboot InfoGamer je opstao i donosi još bogatiji sadržaj. 

Ponovno je došlo vrijeme za organiziranje najšarenijeg, najglasnijeg i sadržajem najbogatijeg festivala videoigara koji ćemo smjestiti ponovno u Zagrebački Velesajam. Na jednom mjestu naći će se sve što jedan gamer može poželjeti, rekao je Đurović i otkrio kako će se sajam održati u tri pavoljona na 10 tisuća metara kvadratnih izložbenog prostora a ugostit će 50 izlagača iz 20 zemalja. 

Tako će od 9. do 12. studenog posjetitelji, a očekuje ih se više od 50 tisuća, moći uživati u novim videoigrama, novom gamerskom hardveru i softveru, a kao najavu atraktivnih izlagaća Đurović je otkrio tek jedno, ali veliko ime - AMD. 

Kao i do sad posjetitelji će moći isprobati najnovije videoigre, okušati se u brojnim nagradnim igrama na glavnoj pozornici, ali i osvojiti vrijedne nagrade u natjecanju cosplay.

Svi dobro poznati sadržaji bit će prisutni kao i prije, ali još malo jače, rekao je Đurović te dodao kako će, za sve one koji neće moći osobno biti prisutni na sajmu, biti osiguran live streaming iz Reboot studija na sajmu tijekom kojeg će moći gledati brojne intervjue, natjecanja, ali i puno više. 

Posebna poslastica biti će finale 12. sezone A1 Adria Lige koja je već započela, a koje će sigurno podići temperaturu u paviljonima. Najbolji regionalni igrači u esportu natječu se u tri glavne igre - FIFA23, CS:GO i FIFA Mobile te prvom od četiri rotirajuće League of Legends, za ukupni nagradni fond od 15.600 eura. Preostale igre iznenađenje su kojim će organizatori dodatno začiniti ionako već zanimljivo gaming natjecanje.

Đurović je rekao kako će više informacija o samome sajmu otkriti kako se bude približavalo vrijeme održavanja. Ono što je već sad poznato to je da će karte za ulaz na sajam krenuti u prodaju kroz dva do tri tjedna, a cijena će im, napominju iz organizacije Reboot InfoGamera, biti i više nego prihvatljiva. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti