Podrum je domaći online alat koji će olakšati komunikaciju u kompanijama

Podrum je predstavnik nove generacije poslovnih aplikacija. Osmišljen je i razvijen zbog problema koji su primijećeni u srednje velikim i velikim organizacijama

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.11.2013. / 17:28

Podrum je domaći online alat koji će olakšati komunikaciju u kompanijama

Podrum je predstavnik nove generacije poslovnih aplikacija. Osmišljen je i razvijen zbog problema koji su primijećeni u srednje velikim i velikim organizacijama – komunikacija zaposlenika nije dovoljno dobra, previše vremena troši se na slanje e-maila, telefonske pozive i papirologiju, a informacije i znanje razmijenjeni u istima najčešće ostaju izolirani i nedostupni drugim zaposlenicima.

Organizacija zaposlenika u grupe i timove te njihova suradnja odvijaju se na zastarjeli način koji nije prilagođen novim tehnologijama, rješenjima i načinu razmjene informacija, a svijest o svakodnevnim aktivnostima i smjeru u kojem se organizacija kreće nije dovoljno prisutna.

U samo dva dana u svijetu se stvori količina informacija jednaka količini stvorenoj od početka ljudske civilizacije do 2003. godine.

Eric Schmidt, izvršni direktor Googlea (2012.)

Podrum je web aplikacija koja predstavlja virtualni prostor za suradnju kojem je moguće pristupiti s bilo kojeg uređaja (stolno računalo, prijenosno računalo, tablet, pametni telefon) koji ima pristup internetu, bez obzira na to gdje se nalazite. Zbog svoje mrežne strukture i društvenog grafa, Podrum spada u kategoriju poslovnih društvenih mreža.

Klasični intranet više nije dovoljan kako bi se prave informacije dovele pred prave ljude u pravo vrijeme. Prilagodljivost na vanjske i unutarnje promjene, prepoznavanje potencijala pojedinaca i organizacijsko učenje samo su dio izazova kojima smo pristupili razvojem Podruma.

Ukoliko želite besplatno isprobati ovu aplikaciju, obratite se na info(at)podrum.hr

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti