Ponovno problemi na Facebooku? Nekim korisnicima osvanula poruka "ne radi zbog održavanja"

Problemi s pojedinim dijelovima Facebooka traju već nekoliko dana, a sad se nekim korisnicima pojavila i poruka "ne radi zbog održavanja".

Martina Čizmić | 30.04.2021. / 16:15

Facebook, ilustracija (Foto: AFP)

Što se to točno događa na Facebooku ovih dana? Naime, posljednja dva dana pojavljuju se problemi sa social pluginovima, dodacima na stranicama koji omogućuju korisnicima Facebooka da se prijave i komentiraju tekstove svojim Facebook računom. Tu su i problemi s kašnjenjem uvida u marketinške rezultate (rezultate oglasa i kampanja na Facebooku). 

No, sad su i korisnici počeli prijavljivati da ne mogu pretraživati Facebook (javlja da nema nikakvih rezultata), pokretati videoigre na Facebooku, ali i da im se pojavljuje poruka "ne radi zbog održavanja".

 

 

I dok na Facebookovom statusu platforme stoji upozorenje o lošijem radu i problemima sa marketinškim rezultatima i pluginovima, videoigre i pretraživanje za sad ne spominju.

Na Downdetectoru, gdje korisnici najčešće prijavljuju probleme, spominju i kako imaju problema sa ulogiravanjem u svoje račune.

Službenih informacija o tome što se točno događa i kad bi se situacija mogla normalizirati, još nema.

Najbolje što vam možemo savjetovati, ako i vi imate ovih problema, je da iskoristite poslijepodne i prošećete, a Facebooku se vratite malo kasnije. Kad se vrati u život. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti