Cilj ovog portala jest objediniti sve informacije o Zagorju na jednom mjestu te promovirati Zagorje kao jedinstvenu turističku destinaciju.

Na uZagorju.com moći ćete tako pronaći sve informacije vezane uz turističke atrakcije, razne destinacije, manifestacije i događanja, turističke i ugostiteljske objekte, te smještaj, zagorske proizvode i ostalo.

'Svrha i misija web portala jest da se Zagorje prikaže kao jedinstvena turistička destinacija na jednom mjestu, što znači da se tekstovi, fotografije, video snimke i drugi multimedijalni promotivni elementi integriraju u jednu cjelinu.' - istaknuli su dečki koji stoje iza ovog portala.

Ova grupa mladih i ambicioznih Zagoraca želi uvesti i neke novitete kao što je redizajn same stranice, prijevod na strane jezike kako bi privukli goste iz ostatka svijeta, snimanje i distribuciju kratkih promotivnih filmova, te aplikacije za pametne telefone.

Ukoliko se želite uključiti u ovaj projekt, i pomoći mu u njegovom razvoju, možete kontaktirati dečke na banozic@gmail.com.