Poslovna aplikacija Podrum, dobila novu veliku nadogradnju

Varaždinska tvrtka eBiz, nedavno je predstavila poslovnu aplikaciju Podrum namijenjenu poslovnim subjektima za komunikaciju i suradnju unutar organizacije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.05.2014. / 13:40

Poslovna aplikacija Podrum, dobila novu veliku nadogradnju

Postanite fan na Facebooku ako već niste!

Varaždinska tvrtka eBiz, nedavno je predstavila poslovnu aplikaciju Podrum namijenjenu poslovnim subjektima za komunikaciju i suradnju unutar organizacije.

Danas je predstavljen “Market Aplikacija” nova velika nadogradnja koja korisnicima Podruma donosi nove mogućnosti dostupne na jedan klik mišem. Naime, korisnici koji će plaćati skuplju verziju Podruma, imat će neograničen pristup svim dodacima (aplikacijama) koje se nalaze u Marketu, a koje će još više olakšati organizaciju i upravljanje poslovnim procesima.

Market Aplikacija za sada nudi deset aplikacija kao što su “Zajednički šifrarnici”, putem koje je moguće primjerice evidentirati novčane valute,  “Poslovni partneri”, odnosno evidenciju vaših poslovnih partnera ili osoba, “Projekti”, odnosno radno područje Podruma s opisom, ciljevima, rokom, članovima projektom tima, budžeta projekta, rizika, itd, te još nekoliko njih.

Iz kompanije kažu kako je glavni fokus aplikacija stavljen na CRM i projekte. Podrumov CRM donosi aktivnosti i zadatke kao posebno zanimljive novosti i funkcionalnosti, dok projekti u Podrum donose novo radno područje (slično kao grupa, ali detaljnije).

Vrijedno je napomenuti da je instalacija svih aplikacija vrlo brza – aplikacija je spremna za korištenje nakon doslovno jednog klika. Bez obzira koliko aplikacija koristili, cijena Podruma se ne povećava – već ostaje ista. 

Za sada Podrum možete koristiti  po cijeni od 20 kuna po korisniku, dok će se cijena za neograničeno korištenje Marketa dodatno odrediti. 

Podrum je prvih 30 dana besplatan za korištenje – kako bi potencijalni korisnici imali priliku provjeriti prednosti i vrijednosti koje donosi korištenje Podruma u organizaciji. Za sve dodatne informacije javite se na info@podrum.hr 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti