Pratite Facebook F8 konferenciju na ZIMO

Facebook F8 konferencija namijenjena je developerima, poduzetnicima i inovatorima koja će danas predstaviti velike novosti na ovoj društvenoj mreži.

Zimo Zimo Zimo | 22.09.2011. / 18:15

Pratite Facebook F8 konferenciju na ZIMO

Facebook F8 konferencija namijenjena je developerima, poduzetnicima i inovatorima na kojoj će se danas predstaviti velike novosti.

Nedavno smo napisali post '5 stvari koje bi Facebook moga objaviti na f8 konferenciji' stoga možete pogledati neke od naših predviđanja koje se temelje na istraživanju raznih priča koje kruže webom.

Danas je i Mashable objavio članak u kojem novinar ovog tech bloga - Ben Parr - kaže kako je vidio što sve Facebook sprema za svoju konferenciju te odmah u naslovu ističe kako se trebamo pripremiti jer će se Facebook potpuno promijeniti.

Zadnjih tjedan dana Facebook je bio vrlo aktivan pa su tako predstavili nekoliko većih značajka kao što je novi način dijeljenje sadržaja, 'Subscribe' gumb, 'Pametne liste', 'ticker' i novi način pregledavanja novosti, a mi smo vam ekskluzivno predstavili i Hrvate od kojih neki rade u Facebooku, neki u Googleu i ostalim velikim kompanijama.

Očito je stiglo vrijeme da Facebook okrene novu stranicu u svojoj karijeri i krene novim putevima. Što nas očekuje teško je reći, zato budite sa nama i pratite uživo konferenciju Facebooku u videu ispod.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti