Pregled najboljih videoigara u prvoj polovici ove godine

Ovo su trenutno najbolje videoigre koje će sigurno privući i vašu pažnju...

Monika Nožić Monika Nožinić | 05.07.2016. / 09:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Američki mediji odlučili su napraviti polugodišnji presjek i objaviti listu najboljih videoigara u prvoj polovici ove godine. Evo kako izgleda:

Doom

Doom je igra koja kao temu ima znanstvenu fantastiku i horor te jednostavnu radnju. Izdanje iz 2016. godine zapravo je nastavak kultne igre koju je 1993. godine napravila kompanija ID Software. Mediji pišu da dizajn ove igre ne bi trebao začuditi nikoga tko je upoznat s prijašnjim Doom naslovima, no za svaki slučaj treba naglasiti da ovo definitivno nije igra za osobe mlađe od 18 godina.

Fire Emblem Fates

Svi ljubitelji JRPG-a ove godine definitivno neće propustiti videoigru Fire Emblem Fates. Ono što je specifično za 2016. izdanje i što je u bilo iznenađenje igračima je činjenica da je Fates u sklopu svojih dodatnih mapa u igru vratio i stare likove iz serijala.

Hitman

Novi Hitman iznenada je najavljen na Sonyjevoj E3 konferenciji uz prikazani trailer. Ova igrica još uvijek nije izašla u potpunosti, a objavljena su samo tri od ukupno pet dijelova igre u kojima se igračima omogućuje pristup avanturama Agenta 47.

Inside

Igranje Insidea predstavlja zagonetnu platformu za sve one koji vole avanture. Ovu je igru razvio Playdead, a ona tematski igraču omogućuje kontroliranje svog lika u sablasnim i gotovo monokromatskim krajolicima. Poanta igre je rješavati zagonetke iz okoliša i tako izbjegavati smrt lika.

Overwatch

Overwatch je u prvih tjedan dana privukao sedam milijuna igrača, a Blizzard se pohvalio kako su oni ukupno proveli više od 13 500 godina igrajući je. Ova igra bila je popularna i tijekom beta verzije pa se moglo pretpostaviti da od Blizzarda možemo očekivati nešto dobro. Tema igre je obrana kontrolnim točakama na kartama, a Overwatch igrače stavlja u dvije ekipe od po šest članova.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti