Prihvati ili briši! WhatsApp uvodi novu veliku promjenu i ne ostavlja baš previše izbora korisnicima

WhatsApp uvodi nove uvjete korištenja, a svi koji ih ne budu prihvatili izgubit će pristup toj popularnoj platformi za dopisivanje, koja je u vlasništvu Facebooka.

Branimir Vorša | 07.12.2020. / 12:50

WhatsApp (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Korisnici aplikacije WhatsApp imaju vremena do veljače razmisliti o promjeni uvjeta korištenja te aplikacije, koju tvrtka želi uvesti početkom iduće godine. Tako barem poručuju iz WABetainfo, koji su uočili i putem weba podijelili snimke zaslona koji pokazuju najavljene promjene.

Dodirom na Pristajem (Agree) prihvaćate nove uvjete koji stupaju na snagu 8. veljače 2021. godine, vidi se na jednoj snimki zaslona.

Nakon tog datuma morat ćete prihvatiti nove uvjete korištenja kako biste mogli nastaviti koristiti WhatsApp ili jednostavno uvijek možete izbrisati svoj korisnički račun, piše nadalje.

Malo je vjerojatno da će većina korisnika htjeti izbrisati svoje korisničke račune jer je WhatsApp ipak i dalje najpopularnija aplikacija za dopisivanje u svijetu - dnevno se putem ove aplikacije šalje oko 100 milijardi poruka.

Službene reakcije iz WhatsAppa o mogućim promjenama zasad nema, no potvrdili su da korisnici koji ne prihvate nove uvjete do 8. veljače neće moći nakon tog datuma koristiti aplikaciju.

WhatsApp je nedavno iznio planove za više interakcije s tvrtkama, odnosno više interakcije između privatnih korisnika i tvrtki izravno putem aplikacije.

Postoje i planovi za omogućavanje korisnicima da kupuju proizvode izravno iz aplikacije, a istraživanje te tvrtke pokazalo je da korisnici preferiraju kontaktirati s tvrtkama radi pomoći o informacijama te da će tako prije kupiti proizvod.

Proteklog tjedna WhatsApp je uveo još jednu veliku promjenu - interaktivne pozadine zaslona, koje omogućuju postavljanje jedinstvenog izgleda chata sa svim korisniku najdražim ili najbitnijim kontaktima.

Izvor: Express

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti