Engleski jezik danas je izuzetno važan, pogotovo u vrijeme kada je jednostavnije nego ikad raditi bilo gdje u svijetu iz udobne fotelje vašeg doma. 

Engleski jezik nije lagano naučiti, no to ne znači da je nemoguće, bitna je volja, te malo vremena. British Council je objavio besplatni tečaj engleskoj jezika na stranicama za online učenje FutureLearn.  

Ovaj tečaj namijenjen je ljudima koji žele naučiti nešto više o britanskoj kulturu i naravno unaprijediti vještine engleskog jezika. Koristeći se videima koji pokrivaju različitu tematiku, od okoliša, poduzetništva i književnosti, učitelj će provesti sve zainteresirane kroz  primjere autentičnog engleskog jezika, te vam pomoći da unaprijedite engleski u govoru i pismu. 

Spomenimo kako ovaj online tečaj nije namijenjen ukoliko je vaš engleski loš, dakle potrebno je poznavati osnove, pa čak i biti malo napredan. Tečaj počinje 1. rujna s trajanjem od šest tjedana, a besplatno se možete prijaviti na ovom linku. Prije prijave morate se registrirati na FutureLearn! 

Sretno.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju