Prijavite se za Startup Pitch na ovogodišnjoj MobilityDay konferenciji

Ove godine, sada već dobro poznata, MobilityDay konferencija otvara novo poglavlje te omogućuje startupima da prijave svoju ideju na pitch.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.09.2013. / 12:17

Prijavite se za Startup Pitch na ovogodišnjoj MobilityDay konferenciji

Ove godine, sada već dobro poznata, MobilityDay konferencija otvara novo poglavlje te omogućuje startupima da prijave svoju ideju na pitch.

Radi se djelu business track-a konferencije u kojem će 5 odabranih timova imati priliku prezentirati svoje ideje (bazirane na mobilnim tehnologijama) investitorima i posjetiteljima konferencije općenito. Timovi odnosno članovi timova ne moraju biti pravni subjekti, mogu biti studenti, poduzetnici, startup tvrtke ili već etablirane tvrtke.

Za prijavu na Startup Pitch, potrebno je snimiti video prezentaciju ideje u trajanju od maksimalno 3 minute, uploadati na YouTube pod privatnim postavkama (tako da samo osoba koja ima direktan link može pogledati video) te poslati link do videa na e-mail adresu startup.pitch@mobilityday.com gdje sudionici mogu poslati i sva dodatna pitanja u vezi događaja. Svaki video u svom opisu treba sadržavati kontakt e-mail adresu tima te imena i prezimena voditelja i članova tog tima.

  • Video linkovi primaju se do 12.09. kada započinje i prvi krug eliminacije.
  • Dana 15.09. bit će odabrano i objavljeno 10 finalista koji ulaze u 2. eliminacijski krug i kojima će se postaviti dodatna pitanja od strane selektora, u rasponu između 16.09. i 19.09.
  • Finalna lista s top 5 timova bit će objavljena 20.09. – 6 dana prije same konferencije.

Napomena: MobilityDay konferencija ne pokriva nikakve dodatne troškove osim kotizacija za sve članove timova (maksimalno 4 člana) koji sudjeluju u pitchu.

"Svi koji se prijave imaju pristup HP-RAZA DEMO LAB-u koji će tvrtka Hewlett-Packard i Razvojna agencija Zagreb – TPZ otvoriti u listopadu ove godine." — napominju organizatori.

Žiri će predstavljati predstavnici Razvojne agencije Zagreb, HP-a i iskusnih poduzetnika!

Više o svemu možete saznati na službenim MobiltyDay stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti