Prijavite svoju ideju na Akceleratorski Poduzetnički Kamp Osijek do 2. studenoga i uđite među 20 najboljih!

Osijek će po prvi put dobiti Poduzetnički Akcelerator namijenjen poduzetnicima, startupima, investitorima, korporacijama te malim i srednjim poduzećima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 25.10.2014. / 20:03

Prijavite svoju ideju na Akceleratorski Poduzetnički Kamp Osijek do 2. studenoga i uđite među 20 najboljih!

Osijek će po prvi put dobiti Poduzetnički Akcelerator namijenjen poduzetnicima, startupima, investitorima, korporacijama te malim i srednjim poduzećima. U Hrvatskoj broj izvrsnih i inovativnih projekata raste iz dana u dan, a većina ih je vezana za Zagreb te je stoga ovaj Akcelerator usmjeren na stvaranje i razvoj inovativnih projekata primarno s područja istočne i središnje Hrvatske.

Tijekom ovog tjedna održano je nekoliko predstavljanja Akceleratorskog Poduzetničkog Kampa Osijek i to u HGK Osijek i Virovitica te na Ekonomskom i Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku, a u ponedjeljak 27.10.2014. će se održati predstavljanje na Veleučilištu Slavonski Brod u 9.30h, HGK Slavonski Brod u 11h te u 12h na Strojarskom Fakultetu u Slavonskom Brodu. 

Kamp će se održati od 6. do 9. studenoga 2014. godine u dvorani Gradski vrt u Osijeku gdje će se održati niz predavanja, radionica, treninga i mentorskih sesija, a bit će odabrano 20 najboljih poduzetničkih ideja te će se njima pridružiti i 20 dodatnih timova koji će raditi na zadanim projektnim zadacima. Njih će se intenzivno pripremati za pitch koji će se održati četvrtog dana kampa. Nagrada za 15 najboljih je ostanak u šestomjesečnom Akceleratorskom programu u kojem će im biti osigurano mentorstvo, podrška i financiranje inicijalnog razvoja u iznosu do 100.000 kuna.

Popis mentora i predavača prvog Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek je vrlo  impresivan. Među njima će se naći Saša Cvetojević i Mihovil Barančić (ZIP), Mate Rimac (Rimac Automobili), Ivan Komorčec (Eleven Accelerator VF), Stevica Kuharski (Alamo, Rijeka Startup Camp), Mateo Perak (Profico, Shift Conference), Tomislav Bilić (Inchoo), Denis Sušac (Mono), Krešimir Macan (Manjgura), Kristina Ercegović (Zaokret), Mirela Španjol Marković (Ciceron) te mnogi drugi iz svijeta poduzetništva koji će imati izlaganja o svojim poslovnim modelima.

Sveukupan akceleracijski fond kampa od čak 500.000 kuna namijenjen je podršci finalistima kroz financiranje šestomjesečne edukacije, validacije ideje i seed investicije. Program se sastoji od tri dijela: natjecateljskog, akceleratorskog i poduzetničkog, a sudionici će tijekom četiri dana održavanja kampa moći razmijeniti poduzetničke ideje, pronaći mentore i povezati se s investitorima.

Svi koji imaju poslovnu ideju koju bi voljeli realizirati mogu se prijaviti do 2. studenoga 2014. godine, a prijava iznosi 200 kn po osobi te uključuje sudjelovanje na sva četiri dana Kampa. Svi drugi koji žele sudjelovati na Kampu u ulozi sudionika će za prisustvovanje svim sadržajima Kampa trebati izdvojiti 300 kn, dok cijena za predstavljanje poduzeća iznosi 500 kn za tvrtku do 5 godina starosti i 800 kn za tvrtku od 5 do 10 godina starosti te uključuje karte za sudjelovanje dvije osobe na Kampu.

Više informacija o programu i načinu prijave možete pronaći na web stranici Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek. Novosti vezane uz kamp možete pratiti na Facebook stranici i Twitter profilu, a službeni hashtag je #AccelBootOs.

Iskoristite priliku koja vam se pruža i prijavite svoj projekt jer je Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek osnovan upravo zbog vas!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti