Ljeto samo što nije završilo, a već kreću pripreme za jesen, točnije odlične ponude na kojima možete kupiti jeftine gadgete. Akcija koja nosi naziv “Fant4atsic Fall” nudi popuste i do 70% na razne gadgete, od printera, dronova, tableta i telefona, laptopa i tv boxa, pa sve do dodataka za vaš mobitel, poput memorijske kartice, baterije, narukvice ili selfie štapa.

Ova akcija kreće od 11h po našem vremenu, stoga ako ste spremni, možete pogledati popis svih gadgeta na akciji i pripremiti se da budete brzi jer su popusti ograničeni na određeni broj gadgeta. Također, ako se više volite pozabaviti srećom, imate i nagradnu igru u kojoj možete osvojiti dodatne popuste.

Ako vam kojim slučajem promakne prva ponuda koja kreće u 11h, drugu priliku ćete imati za 12 sati, odnosno u 21h po našem vremenu, gdje imate u ponudi neke druge gadgete.

Sve u svemu, ovo je dobra prilika da zgrabite neki rođendanski poklon po super cijeni, ili možda priuštite sebi neku sitnicu. Više informacija možete potražiti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju