Procurile fotografije novog HTC smartphonea!

Kako smo već pisali prije nekoliko dana, kompanija HTC radi na svom novom vrhunskom smartphoneu One M9, a sada se na internetu pojavila i fotografija koja navodno otkriva kako će on izgledati.

Monika Nožić Monika Nožinić | 21.01.2015. / 12:07

Procurile fotografije novog HTC smartphonea!

Kako smo već pisali prije nekoliko dana, kompanija HTC radi na svom novom vrhunskom smartphoneu One M9, a sada se na internetu pojavila i fotografija koja navodno otkriva kako će on izgledati.

Neslužbena fotografija HTC-a One M9 objavljena je na stranici Nowhereelse i otkriva da je kompanija eksperimentirala sa potpuno metalnim kućištem.

Na spomenutoj stranici navodi se da se radi o prototipu sa BoomSound zvučnicima, senzorima, selfie kamerom i logom koji ima i aktualni HTC One M8. 

Također, na jednoj fotografiji je jasno vidljivo da uređaj na stražnjoj strani ima dvostruku bljeskalicu, no ne može se sa sigurnošću reći da posjeduje HTC-ov patentirani DuoCamera sustav.

HTC se navodno vraća UltraPixel kameri, tako da će One M9 imati prednju i stražnju kameru s velikim brojem megapiksela.

U prethodnim izvještajima se navodilo da će HTC One M9 imati 5,2-inčni Quad HD ekran rezolucije 2560x1440 piksela, kao i Qualcomm Snapdragon 805 ili 810 (8-jezgreni) procesor.

HTC će svoj novi smartphone One M9 predstaviti 01. ožujka ove godine na konferenciji Mobile World Congress, kada će se zaista otkriti izgleda li novi One M9 zaista ovako, kao na ovim fotografijama, ili će nas HTC dodatno iznenaditi. 

Foto: Nowhereelse.fr

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti