"Procurio" video posve novog Pixel 8 Pro mobitela, dan prije njegovog službenog predstavljanja

Obzirom na brojna curenja informacija o Pixelu 8 posljednjih tjedana, vjerojatnost je da neka potječu od samog Googlea.

Branimir Vorša | 03.10.2023. / 15:07

Pixel 8 Pro
Pixel 8 Pro (Foto: PBKReviews/Youtube)

Lansiranje Googlove serije Pixel 8 mobitela je na horizontu, no na internetu se već pojavio video koji prikazuje ovaj smartphone. U videu raspakiranja koje je na YouTubeu podijelio PBKreviews putem 9to5Google, prikazano je pakiranje Pixela 8 Pro, nudeći kratak uvid u izgled najnovijeg smartphone uređaja iz Googleove ponude. Isto tako prikazan je i video raspakiranja Pixel 8 uređaja.

Google Pixel 8 i 8 Pro Google i službeno prikazao novu generaciju svojih telefona

Video, osim uvida u sam izgled, ne pruža značajne nove informacije o navedenom uređaju, ali otkriva da mobitel dolazi uredno zapakiran s USB-C kabelom, priručnikom i Quick Switch adapterom za prijenos podataka sa starog uređaja na novi Pixel 8.

Prikazani Pixel 8 Pro ima mat crnu stražnju stranu s elegantnom crnom trakom kamere, u skladu s prethodnim najavama uređaja. Pixel 8 je prikazan u sivoj boji.

PBKReviews nudi kratak pregled zaključanog zaslona uređaja, što ukazuje na uključivanje senzora otiska prsta na zaslonu, značajke viđene kod njihovih prethodnika. Obzirom na brojna curenja informacija o Pixelu 8 posljednjih tjedana, vjerojatnost je da neka potječu od samog Googlea.

Prema trenutnim glasinama, očekuje se da će Pixel 8 Pro sa svojim 6,7-inčnim zaslonom imati nadograđene postavke kamere, uključujući široku leću od 50 MP, ultraširoku leću od 48 MP s makro fokusom, kameru od 48 MP s telefoto lećom koja pruža peterostruko optičko uvećanje i senzor tjelesne temperature. Pixel 8 od 6,17 inča mogao bi doći u konfiguraciji s dvostrukom kamerom koja se sastoji od široke leće od 50 MP i ultraširoke leće od 12 MP s makro fokusom. Očekuje se da će oba telefona uključivati mogućnosti poboljšane umjetnom inteligencijom.

Google Pixel 7 Slučajnost ili marketinški trik? Objavljena je fotografija Googleova konkurenta iPhoneu 15

Uz Pixel 8 seriju, Google se također priprema predstaviti Pixel Watch 2 na događaju Made by Google, zakazanom za 4. listopada u 15 sati po hrvatskom vremenu.

Izvor: The Verge

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti