Pojavile se nove informacije o nadolazećim Googleovim mobitelima Pixel i malo je toga ostalo prepušteno mašti

Pripremite se za fotografsku revoluciju s Googleovom nadolazećom serijom telefona Pixel 8, koja se može pohvaliti Pro načinom rada, Magic Editorom i revolucionarnim nadogradnjama kamere.

Branimir Vorša | 25.09.2023. / 12:32

Google Pixel mobiteli
Google Pixel mobiteli (Foto: 91mobiles.com)

Google se priprema predstaviti revolucionarna poboljšanja seta kamera u nadolazećoj seriji Pixel 8. Procurjele informacije na platformi X daju velik uvid u ono što je Google pripremio s nadolazećim pametnim telefonima

Revolucija u profesionalnom načinu rada

Google Pixel 8 i 8 Pro Google i službeno prikazao novu generaciju svojih telefona

Izuzetan je dodatak uvođenje "Pro" načina rada unutar korisničkog sučelja Google kamere, što će biti ekskluzivno za Pixel 8 Pro. Taj novi način rada omogućit će korisnicima da znatno poboljšaju svoje fotografije.

Jednostavnim povlačenjem diskretne bijele trake ispod okidača korisnici će moći otključati tu novu moćnu značajku. Unutar izbornika Pro načina rada korisnici će dobiti ručnu kontrolu nad vitalnim postavkama kao što su ISO osjetljivost, brzina zatvarača i fokus. Te su mogućnosti prije bile dostupne samo preko aplikacija trećih strana, ali sada su posve integrirane u službenu aplikaciju.

Prilikom namještanja tih parametara pojavljuje se prozirni klizač za precizno fino namještanje, a praktični gumb za resetiranje pojednostavljuje postupak vraćanja na zadane postavke.

Transformirajte svoje fotografije pomoću Googleove "magije"

Još jedan uzbudljiv dodatak seriji Pixel 8 jest i Magic Editor, postavljen da redefinira fotografsko iskustvo za odabrane korisnike telefona Pixel. Taj inovativni alat podići će značajku Magic Eraser na nove visine.

Uz Magic Editor korisnici će imati moć spajanja najboljih elemenata iz različitih fotografija u jednu, zapanjujuće složenu sliku. Kreativne su mogućnosti u tom smislu beskrajne za korisnike. Bez napora će se moći pomicati subjekti unutar fotografije, pa čak i mijenjati doba dana promjenom vedrog dana u zadivljujući zalazak sunca.

Još bolje kamere

Google je spreman napraviti revoluciju u svom odjelu kamera. Pixel 8 Pro, posebno, imat će mnoštvo izvanrednih nadogradnji:

- selfie kameru s autofokusom, prvu za bilo koji Googleov uređaj

- telefotokameru od 48 megapiksela s peterostrukim optičkim uvećanjem, koja daje iznimne snimke izbliza

- ultraširoku kameru od 48 megapiksela s autofokusom za dosljedno zapanjujuće širokokutne snimke.

Te nadogradnje obećavaju neusporedivu razinu dosljednosti pri snimanju fotografija i videozapisa.

Specifikacije Pixel 8 kmera Specifikacije Pixel 8 kmera (Foto: Neowin)

Pogled u budućnost

Google Pixel 7 Slučajnost ili marketinški trik? Objavljena je fotografija Googleova konkurenta iPhoneu 15

Procurjele specifikacije također otkrivaju i druge uzbudljive značajke koje dolaze u seriju Pixel 8. Među njima je Audio Eraser, vrhunska AI značajka dizajnirana za izolaciju pozadinske buke iz videosnimaka.

Google svime navedenim podiže fotografiju i videografiju pametnih telefona na višu razinu. Uz Pro način rada, Magic Editor i brojna poboljšanja kamere, novi uređaji postavljeni su da ponude izvanredno iskustvo fotografiranja i snimanja.

Promotivni video koji predstavlja seriju Pixel 8 možete pogledati OVDJE.

Specifikacije Pixel 8 mobitel Specifikacije Pixel 8 mobitel (Foto: Neowin)

Izvor: Neowin

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti