Prva mobilna aplikacija loko vožnje na hrvatskom tržištu

Aplikacija olakšava praćenje i evidenciju sati provedenih u vožnji i prijeđenih kilometara

Monika Nožić Monika Nožinić | 25.11.2015. / 09:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatska tvrtka Relago plasirala je jedinstvenu besplatnu mobilnu aplikaciju naziva Loko vožnja. Riječ je prvoj aplikaciji na hrvatskom tržištu koja omogućuje jednostavnu evidenciju loko vožnje na pametnom telefonu u stvarnom vremenu, a u potpunosti je besplatna za preuzimanje na pametnim telefonima.

Aplikacija Loko vožnja iznimno je korisna djelatnicima koji se služe privatnim automobilima u poslovne svrhe, jer znatno olakšava praćenje i evidenciju sati provedenih u vožnji i prijeđenih kilometara. Princip rada je vrlo jednostavan. Na samome početku vožnje pokrene se praćenje loko vožnje, a po završetku aplikacija sama unosi vrijeme kraja i izračunatu kilometražu te se upiše svrha i relacija vožnje. Prednosti korištenja aplikacije Loko vožnja svakako su i skraćivanje vremena evidentiranja, kao i novčana ušteda.

"Aplikacija Loko vožnja uvelike olakšava svakodnevne obveze osobama koje koriste privatne automobile u poslovne svrhe. Preuzimanje je jednostavno, a aplikacija je u potpunosti besplatna. Sve što vam treba je pametan telefon, odnosno smartphone. Također, omogućeno je slanje evidencije mjesečne loko vožnje na e-mail koja se kasnije može isprintati, potpisati i na temelju koje poslodavac može napraviti isplatu", izjavio je direktor tvrtke Relago, Manuel Grgec.

Aplikacija je u prvoj fazi dostupna na Google Play-u za Android, a kasnije će biti prisutne i verzije za druge platforme (iOS i Windows Phone). Ukoliko korisnik ima aktivnu Relago aplikaciju Putni nalozi, loko vožnje s mobilnog telefona mogu se automatski sinkronizirati u aplikaciju radi objedinjavanja loko vožnji svih djelatnika, obračuna i isplate naknade djelatnicima te prijave isplate neoporezivih primitaka u ePoreznu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti