Prvi hrvatski online servis za uštede! O čemu je riječ?

Novi portal kompare.hr omogućuje da na jednom mjestu besplatno i brzo usporedite ponude više od 80 ponuđača financijskih, telekomunikacijskih, osiguravajućih i energetskih usluga.

Zimo Zimo Promo članak | 13.11.2013. / 09:32

Prvi hrvatski online servis za uštede! O čemu je riječ?

Jeste li znali da razlika između kamatnih stopa na štednju može iznositi i do 3%? To znači da biste, ako provjerite uvjete na tržištu mogli uštedjeti do 300 eura godišnje. Novi portal kompare.hr omogućuje da na jednom mjestu besplatno i brzo usporedite ponude više od 80 ponuđača financijskih, telekomunikacijskih, osiguravajućih i energetskih usluga.

Kada odabirete model stambenog kredita, tražite policu osiguranja ili tarifu za telefon možete izgubiti mnogo vremena i novaca lutajući i tražeći informacije. Osim toga, na tržištu je mnoštvo ponuđača usluga, od brojnih banaka do telekom operatora što otežava donošenje odluke.

Korištenje  kompare.hr servisa jednostavno  je i brzo. Unosom osnovnih podataka dobivate ispis i rangiranje različitih ponuda koje možete usporediti i izabrati najpovoljniju ponudu za sebe. Osim usporedbi, portal nudi mogućnost direktnog kontaktiranja pružatelja usluge. Na taj način dobivate točne i službene informacije te izbjegavate odlaske u poslovnice, moguće nesporazume i štedite vrijeme. Također, na portalu kompare.hr objavljuju se korisni članci i vodiči iz područja osobnih financija. Upravo zato, Kompare.hr je prvi i jedini hrvatski servis za usporedbe takve vrste.

Kompare.hr tim kontinuirano radi na uvođenju novih usluga, tako su primjerice od nedavno u ponudi i usporedba zdravstvenog osiguranja i usporedba cijena svih ponuđača struje. Stručni kompare.hr tim vodi računa o kvaliteti svoje usluge na način da nudi točne, nepristrane i aktualne informacije na svom portalu.

Savjetujemo da isprobate kompare.hr jer na jednom mjestu objedinjuje ponude svih ponuđača iz područja financija, telekomunikacija, osiguranja i energetike te posjetiteljima besplatno nudi mogućnost uštede kroz odabir najpovoljnije ponude.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti