Prvi "Inst Agram Izazov", izložba najboljih Instagram fotografija na temu "Zagreb u Europi"

Svi ljubitelji amaterske fotografije, drugim riječima instagramovci, od 22. do 28. srpnja u zagrebačkom Kinu Europa održava se 'Inst Agram Izazov', no o čemu se točno radi?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.07.2013. / 17:39

Prvi "Inst Agram Izazov", izložba najboljih Instagram fotografija na temu "Zagreb u Europi"

Svi ljubitelji amaterske fotografije, drugim riječima instagramovci, od 22. do 28. srpnja u zagrebačkom Kinu Europa održava se "Inst Agram Izazov", no o čemu se točno radi?

S obzirom da je ova PR vijest vrlo kreativno složena, šteta bi bilo kvariti joj smisao, stoga ju prenašamo u cijelosti i samim time pozivamo na Inst Agram Izazov!

Kako za i(n)stač vidimo naš Agram?

Ako dan ne možete zamisliti bez Instagrama, a vaši prijatelji češće viđaju ono što svaki dan jedete nego vas, ako svaku fotku prvo jednostavno morate provući kroz filter - onda je ovo izložba baš za vas! Sepia i BW su so last year, EarlyBird, Lomo-Fi, Brannan i Walden dio su vašeg svakodnevnog vokabulara, a cijeli svijet izgleda bolje ako vuče malo na “retro"?! 
I nama!

Tema prve instagram izložbe je naš dragi Zagreb u svim svojim - ili Instagram bojama!

Svi hrvatski Instagram fotografi pozvani su da na svoj način zabilježe Zagreb, novi europski glavni grad. Je li taj grad uzbudljiv, dosadan, tragičan, veseo, sumoran, šaren, moderan ili tradicionalan? Kakav god bio, grad je za svakog, baš kao što je danas, zahvaljujući svijetu mobilne fotografije, lijepa i zanimljiva fotografija postala nešto svima dostupno.

Pošaljite nam fotografiju Zagreba kakvim ga vi vidite, kakvog volite i kakvog želite pokazati drugima… i neka i vaša Instagram fotka bude dio izložbe!

Što je za profesionalne fotografe Lightroom, to su u svakodnevnom životu Instagram filteri koji omogućavaju da iz svake fotografije koju napravimo svojim smartphoneom, “izvučemo” najviše u emocionalnom i vizualnom smislu!

Iako neki smatraju da Instagram predstavlja “kraj fotografije”, mi smo se priklonili onima koji smatraju upravo suprotno - da je Instagram jedan od alata koji nam omogućavaju da na najbolji mogući način uhvatimo trenutke brzog vremena u kojem živimo.

InstAgram Izazov želi okupiti pripadnike hrvatske Instagram zajednice, moderne mlade ljude koji vole fotografirati, putovati, imaju širok krug prijatelja i široki spektar interesa, koji prate svjetske trendove, posjećuju koncerte, festivale, izložbe i kazališta i aktivni su na društvenim mrežama.

Fotke šaljite u periodu od 03. do 13. srpnja u ponoć, a čak 100 najuspješnijih, po izboru našeg žirija, bit će izloženo od 22.07. do 28.07. u prostorima Kina Europa. 

Žiri, kojeg čine poznati fotograf Borko Vukosav, pjevač i fotograf Luka Nižetić, te Ivana Vukšić, direktorica Muzeja ulične umjetnosti, izabrat će i tri najbolje fotografije, čiji autori će osvojiti i vrijedne nagrade, o kojima ćemo vas uskoro obavijestiti!

Prijave traju do 13. srpnja, prijavljene fotografije moraju biti objavljene na Instagramu uz hashtagove #ZguEuropi ili  #InstAgramIzazov te poslane na mail inst.agram.izazov@gmail.com zajedno sa osobnim podacima natjecatelja (ime i prezime, korisničko ime, adresa, e-mail, broj telefona/mobitela i naziv lokacije na kojoj je snimljena fotka)!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti