Varaždinski bubnjar Saša Maček zadnje je vrijeme pripremao novi kreativni glazbeni spot 'Music Timeline' kroz koji je istaknuo sve glazbenike koji su utjecali na njegov rad.

Saša je inače nedavno završio turneju po Americi sa bandom Plug In Stereo, ranije je radio na glazbenim projektima sa gitaristom Micka Jaggera, Jimmyjem Ripom i Bernardom Fowlerom - pratećim vokalom Rolling Stonesa.

Music Timeline novi je glazbeni spot u kojem su istaknuti svi glazbenici koji su utjecali na rad Saše pa je tako cijeli spot prikazan na vrlo kreativan način.

Na ovom projektu sudjelovali su OUR HOUSE MUSIC iz Velike Britanije, a cijeli spot izradila je produkcijska kuća Leptir.tv. Svoj video Music Timeline Saša je predstavio u zagrebačkom klubu Mansion.

Zanimljivo je kako je cijeli projekt odrađen s marketinške strane. Za vrijeme snimanja spota obajvljena su dva nastavka making of videa kojim se zainteresialo javnost oko ovog projekta, da bi sve zajedno premijerno bilo prikazano u klubu Mansion.

Saša je inače na bubnjeivama odsvirao hrvatsku himnu za vrijeme utakmice zagrebačkih hokejaša Medveščaka. U nastavku možete pogledati jedan drugačiji spot Music Timeline.

Photo via GoxMag

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju