Radikalno, radikalnije, izvanzemaljsko: Što kažete na ovu verziju Teslina Cybertrucka?

Elon Musk uspješno je privatizirao ljudske letove u svemir, no što je idući korak za njega? Ima onih koji već razmišljaju unaprijed pa svoje prijedloge novih koncepata koji uključuju tehnologiju iz Muskovih tvrtki (SpaceX, Tesla) objavljuju po društvenim mrežama.

Branimir Vorša | 08.06.2020. / 13:20

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Teslin Cybertruck posve je radikalnog dizajna, robusne građe, potpuno električnog pogona i zaludio je čitav svijet. To je vozilo već takvo kakvo jest, dovoljno da škaklja maštu vozača još dugo vremena, no ima onih koji ga već vide, ne samo nadograđenog nego i izvan Zemlje.

Charlie Automotive jedan je takav dizajner, koji Teslin Cybertruck vidi i kao potencijalno lunarno vozilo, s integriranim tehnologijama NASA-e, SpaceX-a i Tesle.

Dakle, za one koji su već prerasli Cybertruckov radikalan dizajn, ovo bi trebala biti prava poslastica.

Zamišljeno vozilo ima ekstra osovinu, odnosno šest kotača, a kotači imaju gume jednako radikalnog dizajna, koje se ne mijenjaju u cijelosti, već samo po oštećenim komponentama i bez skidanja samog kotača.

Ojačana karoserija, dodatna prednja svjetla, stajaća šipka ispod praga za lakši ulaz u vozilo, antena u prtljažniku i drugi intrigantni dodaci, izgledaju jako zanimljivo.

Poklonici Cybertrucka sigurno će podržati i ovaj dizajn, no bilo bi zanimljivo kad bi ga komentirali i u Tesli/NASA-i. Tko zna, možda i hoće.

Dotad uživajte u maštovitom pogledu u budućnost.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti