Čak i ako niste veliki ljubitelj automobila, sigurno nećete ostati ravnodušni na fotografije koje je Mate Rimac jučer objavio na Facebooku. U garaži jednog zagrebačkog hotela parkirani su automobili čija vrijednost iznosi nevjerojatnih 100 milijuna eura, a čiji su vlasnici članovi ekskluzivnog svjetskog kluba kolekcionara automobila Supercar Owner‘s Circle. Riječ je o top-modelima često proizvedenim u malim serijama kakvi su dostupni samo odabranoj eliti poput Koenigsegga CCR, Bugattija Divo itd.

O kakvom je ekskluzivnom klubu kolekcionara riječ najbolje govori podatak koji je objavio Rimac, a prema kojem prosječan član kluba posjeduje 60 automobila čija prosječna vrijednost iznosi čak 1,2 milijuna eura po automobilu, odnosno ako gledamo u kunama, prosječna cijena jednog automobila člana Supercar Owner‘s Circle iznosi oko 9 milijuna kuna.

U svojoj objavi Mate Rimac napisao je kako u Hrvatsku vjerojatno nikada nije došla moćnija grupa ljudi, što nam može donijeti jako dobre rezultate - “ako im imamo što ponuditi”. S obzirom na bogatstvo članova kluba te vrstu automobila koje posjeduju, možemo pretpostaviti da su neki od njih bacili oko i na Rimčev superautomobil Nevera.

Članovi Supercar Owner`s Circlea u Hrvatskoj će provesti tri dana - na vožnju Lijepom Našom krenut će danas iz Zagreba, a nastavit će preko Opatije do Malog Lošinja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju