Rimac se širi: Otvoren prvi izložbeni prostor Rimac Automobila u Europi

Kao nadopuna otvaranju novog izložbenog prostora, Nevera će zauzeti počasno mjesto na izložbenom prostoru D’Ieteren na sajmu automobila u Bruxellesu od 14. do 22. siječnja.

Martina Čizmić | 12.01.2023. / 14:27

Otvorenje izložbenog prostora u Bruxellesu (Foto: Rimac Automobili)

Nakon nekoliko takvih prostora diljem svijeta, napokon je došlo vrijeme da i Europa dobije izložbeni prostor Rimac Automobila. 

Kako su priopćili iz same tvrtke, novi izložbeni prostor otvoren je u Bruxellesu, a nastao je u suradnji s prodajnim predstavnicima Rimac Automobila za područje Belgije i Luksemburga.

Objašnjavaju kako izložbeni prostor u Bruxellesu spaja najsuvremeniju tehnologiju s atmosferskim dizajnom te posjetiteljima pruža kompletno Rimac iskustvo u prilagodbi, naručivanju i preuzimanju Nevere – i budućih Rimac hiperautomobila.

Kao dio suradnje s tvrtkom D’Ieteren, novi prostor osigurat će punu podršku nakon prodaje za vlasnike Rimac hiperautomobila koristeći dijagnostičke alate koje je razvio Rimac tim uz potpuno digitalizirane postprodajne usluge.

Mate Rimac Rimac otvorio dušu: "Mrzite i pljujte koliko želite. Ja sam ponosan na ovu ekipu... A tek smo počeli"

Ovaj novi suvremeni izložbeni prostor još je jedan dodatak rastućoj mreži partnera, rekao je Hendrik Malinowski, generalni direktor Bugatti Rimca. Rimac je imao izvanrednu 2022. i otvaranjem vrata našeg novog prostora u Bruxellesu ulazimo u 2023. s potpunim samopouzdanjem i pozitivnošću. Sljedećih 12 mjeseci predstavljat će još jedan važan razvojni period za Rimac.

Daljnji rast naše mreže partnera dolazi u važnom trenutku za brend Rimac, prateći isporuke Nevere diljem svijeta. Naš novi prostor usmjeren na kupca u Bruxellesu, simboličnom srcu Europe, predstavit će Rimac novim klijentima, djelujući kao fizička dodirna točka s našim brendom i mogućnostima Nevere, dodao je Mate Rimac

Otvaranjem izložbenog prostora u Bruxellesu D’Ieteren postaje 23. globalni prodajni partner za Rimac Automobile, pridodajući ekspanzivnom utjecaju brenda diljem Europe, Amerike, Bliskog istoka i Azije. Svako je partnerstvo pažljivo odabrano kako bi kupcima pružilo iskustvo prodaje i vlasništva svjetske klase.

Kao nadopuna otvaranju novog izložbenog prostora, Nevera će zauzeti počasno mjesto na izložbenom prostoru D’Ieteren na sajmu automobila u Bruxellesu od 14. do 22. siječnja

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti