Rješenje za mobilni ured hrvatske tvrtke niže nagrade po Europi

Prestižna nagrada „German Innovation Award 2021“ nagrađuje upravo proizvode i rješenja koji se odlikuju svojom korisnošću i dodanom vrijednošću.

Martina Čizmić | 20.05.2021. / 17:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Protekla je godina bila izazovna za sve. Brojni su zaposlenici odjednom ured morali zamijeniti svojim domom i tamo pronaći prostor za rad. Za neke to nije bio veliki problem, no oni koji žive u skučenim prostorima snalazili su se kako su znali i umjeli. Tako je nastao i Movo – mobilni uredi domaće tvrtke Sobočan koji ne zauzima puno prostora, a može se prilagoditi različitim potrebama. 

Da je takvo rješenje upravo ono što je ljudima trebalo, pokazuju i prestižne međunarodne nagrade struke koje je već dobio. Posljednju u nizu, „German Innovation Award 2021“ Movo je dobio za inovaciju i izvrsnost u poslovanju s krajnjim korisnicima u kategoriji uredske opreme.

Kako ističu iz tvrtke, ovo je četvrto međunarodno priznanje stručne javnosti za ovaj inovativni proizvod. Prestižna nagrada „German Innovation Award 2021“ nagrađuje upravo proizvode i rješenja koji se odlikuju svojom korisnošću i dodanom vrijednošću u svim industrijskim granama potičući tako inovacije koje oblikuju budućnosti i poboljšavaju kvalitetu života korisnika. Nagrade dodjeljuje Njemačko vijeće za dizajn osnovano 1953. godine na inicijativu njemačkog Bundestaga (Parlamenta), a kroz svoja natjecanja, izložbe, konferencije, seminare i publikacije doprinosi širenju znanja o dizajnu, inovacijama i brendovima.

U samo godinu dana od kada smo ga predstavili tržištu, naš Movo prepoznat je kao optimalno rješenje za funkcionalno radno mjesto u svakom prostoru. Međutim, organizacija uredskog prostora danas se promišlja puno drugačije, a pritom se posebno vodi briga o optimizaciji radnog prostora i njegovoj fleksibilnosti. Fleksibilni uredi zasigurno će biti sve traženiji smjer pri uređenju uredskih prostora jer će omogućiti da jedna prostorna cjelina ima više svrha i načina korištenja tog istog prostora. Upravo tim izazovima odgovorili smo Movo mobilnim uredima, koji se zahvaljujući fleksibilnosti, kroz mobilnost i sklopivost proizvoda u prostoru jednostavno mogu slagati u različite scenografije i omogućiti različite scenarije koji odgovaraju potrebama korisnika prostora, izjavila je Anamaria Burazin Eškinja, produkt dizajnerica i voditeljica Sobočan design studia.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti