S Ninjom do pobjeda: Najpoznatiji gamer na svijetu objavio knjigu sa savjetima i trikovima za ljubitelje videoigara

Novo Egmontovo izdanje – knjiga “Ninja: Budi najbolji, Moj vodič za gejmere”, autora Tylera Blevinsa i Willa Partina, dostupno je i u Hrvatskoj

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 04.11.2019. / 15:30

Ninja (Foto: Ninja: Budi najbolji)

Da nema ništa štetnog u videoigrama, dapače, da nas one mogu mnogo toga pozitivnog i korisnoga naučiti, tvrdi 28-godišnji profesionalni igrač videoigara Tyler Blevins, u virtualnom svijetu poznatiji pod aliasom ”Ninja”. Tyler Blevins je trenutačno najpopularniji i najplaćeniji profesionalni igrač videoigara na svijetu, a svoje znanje i vještine podijelio je sa svojim obožavateljima u knjizi ”Ninja: budi najbolji”, koja se u hrvatskom izdanju trenutno može naći na webshopu nakladnika Egmont i u svim knjižarama.

”Ninja: budi najbolji” je ultimativni vodič za sve početnike i iskusne gejmere koji sadrži savjete i trikove koje je Ninja skupljao godinama. Knjigu je napisao s ciljem da u njoj sažme sve ono što bi volio da je znao onda kada se ozbiljno počeo zanimati za videoigre. U knjizi se mogu pronaći vrijedni savjeti o tome je li bolja mehanička ili bežična tipkovnica, zašto je dobra grafička kartica bolja od dobrog procesora, kako ovladati dobrim pokretima i postati najbolji strijelac, kako razviti učinkovitu strategiju za pobjedu te još mnogi drugi.

Tyler razbija i mnoge mitove o računalnoj opremi, ali i samim računalnim igrama pa tako tvrdi da videoigre ne utječu nužno loše na školski uspjeh, ne potiču nasilje i ne izoliraju pojedinca iz društva. Dapače, Tyler je veliki zagovornik timskog rada i naglašava kako je dobra ekipa ključna za uspjeh. Također potiče i ostale gejmere da izgrade vlastitu zajednicu te krenu u avanturu streamanja, koja je zaslužna upravo i za njegovu popularnost i zaradu.

Tyler Blevins je svjetsku slavu dosegao 2018. igrajući poznatu igru ”Fortnite”, a trenutno na Twitchu, jednoj od vodećih gejmerskih platformi, ima oko 14 milijuna pratitelja, što ga čini najpopularnijim profesionalnim igračem videoigara u svijetu. Zahvaljujući svojim gejmerskim vještinama i popularnosti, Tyler može zaraditi i do 500 000 dolara mjesečno samo putem Twitcha, a dodatno zarađuje i putem svojeg Youtube kanala te partnerstva sa sponzorima poput Red Bulla.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti