Šaljite besplatne poruke na Viberu 2.0

Do sada ste uz Viber mogli obavljati samo pozive, no od danas Viber omogućuje i besplatno slanje poruka.

Zimo Zimo Zimo | 31.03.2011. / 15:10

Šaljite besplatne poruke na Viberu 2.0

Do sada ste uz Viber mogli obavljati samo pozive, no od danas Viber omogućuje i besplatno slanje poruka.

Servis koji je u vrlo kratkom roku postao popularan među korisnicima iPhone uređaja te je u samo 3 dana preuzet milijun puta, danas je dobio novu značajku -- mogućnost slanja besplatnih poruka.

Uz novu 2.0 inačicu Vibera moguće je primati i slati poruke preko svih kontakta ovog servisa. Dodan je novi tab sa nazivom Messages, koji izgleda vrlo slično SMS porukama na iPhoneu.

Želite li poslati poruku kontaktu sa vaše Viber liste, jednostavno kliknite na Messages i šaljite besplatne poruke. Također 'Free Text Message' gumb dodan je na Viberovu kontakt listu, pa tako možete po kratkom postupku poslati poruku.

Viber ima i izvješće poslanih poruka, pa svaki puta kada pošaljete poruku pojavi vam se kvačica koja daje do znanja da je osoba kojoj ste poslali poruku uspješno primila istu.

Iz Vibera preporučuju da ukoliko koristite njihov servis, ostavite Viber da radi u pozadini vašeg iPhone uređaja kako bi uvijek dobili vaše poruke i pozive.

Što se tiče Vibera za Android, on dolazi uskoro uz sve nove mogućnosti u koje spadaju i besplatne poruke. Pozivi će se moći obavljati i sa iPhonea na Android i obrnuto.

Jeste li probali koristiti Viber? Što mislite o njemu?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti