Samsung Galaxy S7 stiže ranije nego se očekivalo

Izgleda da se Samsung Galaxy S6 te njegov brat Galaxy S6 Edge, koje je Samsung predstavio ranije ove godine, ne prodaju baš najbolje...

Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 09.08.2015. / 09:59

Samsung Galaxy S7 stiže ranije nego se očekivalo

Izgleda da se Samsung Galaxy S6 te njegov brat Galaxy S6 Edge, koje je Samsung predstavio ranije ove godine, ne prodaju baš najbolje, no čini se da ovaj južnokorejski div ima plan za izlazak iz ove situacije - ranije otkrivanje nove Galaxy S7 linije. 

Vjerujući azijskim izvorima na SamMobile blogu, Samsung će najvjerojatnije ubrzati proces plasiranja njihovih nosivih proizvoda što bi trebalo rezultirati bržem otkrivanju novih flagshipa iz njihove tvornice, i to već početkom 2016. Ova strategija za Samsung predstavlja veliku promjenu u tradiciji koju su pratili svi dosadašnji Galaxy S modeli čije smo prve, one službene, verzije imali prilike ugledati u ožujku svake godine. 

No ipak, Samsung želi igrati na sigurno kako bi se spriječile odgode u isporuci i na neki način ubrzao proces plasiranja uređaja na svjetsko tržište. Što se tiče samog uređaja, za sada nije isplivalo mnogo detalja pa tako znamo tek neke pojedinosti vezane uz kameru koja bi u novoj S-sedmici trebala imati 16MP CMOS senzor.

Čekamo siječanj 2016. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti