Samsung osmislio zanimljiv način da privuče zagrižene obožavatelje Applea

Ova aplikacija pruža priliku korisnicima da "istraže" i "isprobaju" ključne značajke preklopnih uređaja.

Martina Čizmić | 24.08.2023. / 14:32

Try Galaxy on iPhone (Foto: Screenshot)

Rivalstvo između Samsunga i Applea dobro je poznato. A možda je još poznatije koliko su zagriženi obožavatelji jednog i drugog brenda. No to ne sprječava ta dva proizvođača pametnih telefona da svako toliko pokušaju privući korisnike onoga drugog na svoju stranu. 

Posljednji takav pokušaj ispao je veoma simpatičan i zanimljiv. Naime, Samsung je napravio aplikaciju Try Galaxy, namijenjenu korisnicima iPhonea, pomoću koje mogu iskusiti kako bi im bilo kad bi koristili Samsungov posljednji preklopni telefon - Galaxy Z Fold 5. 

Samsung Galaxy Z Flip 5 - 3 Hoće li Samsung predstaviti jeftinije modele fleksibilnih telefona?

Aplikacija Try Galaxy dostupna je Appleovim korisnicima preko preglednika Safari, a glavna joj je zadaća oponašati značajke Samsungovih korisničkih sučelja i elemente specifične za uređaj bez potrebe za kupnjom jednog od tih uređaja.

Kako ističu iz Samsunga, ova aplikacija pruža priliku korisnicima da "istraže" i "isprobaju" ključne značajke preklopnih uređaja, uz softver i sučelja koja se nalaze i u drugim uređajima Galaxy.

Tako korisnici mogu vidjeti kako izgleda korištenje većeg ekrana (odnosno dva ekrana jednog do drugog), ali i kako funkcionira sam multitasking na Fold 5. 

Samsung Galaxy Z Flip 5 - 13 RECENZIJA Samsung Galaxy Z Flip 5 - na korak do zaista izvrsnog preklopnog telefona

Iako to nije nova aplikacija, Samsung već dulje nudi korisnicima iOS-a mogućnost da isprobaju kako izgleda korištenje telefona Galaxy, zanimljivo je spomenuti kako je prije ovog posljednjeg ažuriranja bila preuzeta 7 milijuna puta i dostupna na 20 jezika.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti