Samsung u strahu od BlackBerryja? [VIDEO]

Iako smo naviknuti da su teme Samsungovih reklama često konkurenti na tržištu (Apple, iPhone), koje se trude prikazati inferiornijima - u najnovijoj reklami korejski div pokazuje znakove nelagode zbog skorašnjeg predstavljanja BlackBerry 10 operativnog sustava i uređaja.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 21.01.2013. / 10:47

Samsung u strahu od BlackBerryja? [VIDEO]

Samsung je prikazao vrlo neobičnu reklamu za svoje pametne telefone za vrijeme jučerašnje NFC Championship utakmice u SAD-u. Iako smo naviknuti da su teme Samsungovih reklama često konkurenti na tržištu (Apple, iPhone), koje se trude prikazati inferiornijima - u najnovijoj reklami korejski div pokazuje znakove nelagode zbog skorašnjeg predstavljanja BlackBerry 10 operativnog sustava i uređaja.

Cilj reklame je objasniti značajke i prednosti Samsungovih Galaxy Note II i Galaxy S III uređaja iz poslovne perspektive, odnosno u korištenju navedenih uređaja u poslovne svrhe. Samsung u svojim uređajima koristi SAFE sigurnosni standard. BlackBerry 10 prema svim najavama i dostupnim informacijama izgleda odlično, te nas ne bi začudilo da se Samsung osjeća sve više ugroženo kako se bliži kraj ovog mjeseca - kada će (nekadašnji) 'Big Thing for Business' predstaviti novu generaciju OS-a i uređaja, te pokušati vratiti udio na tržištu smartphoneova.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti