Samsungov novi QLED televizor ili umjetnička slika?

Samsung je kolekciju "kućnih umjetnina" započeo suradnjom s Tali Lennox te Sholten & Baijings.

Martina Čizmić | 25.03.2019. / 16:08

Samsung Ambient Mode (Foto: Samsung)

Samsung je najavio je da će njihova nova QLED TV linija televizora za 2019. godinu ponuditi najnoviju značajku Ambient Mode, koja je dizajnirana za prikazivanje raznolikog sadržaja, uključujući i svjetski poznatu umjetnost, čak i kada je televizor ugašen.

Kroz ambijentalni način rada, korisnici će moći pristupiti različitim sadržajima kao što su novinski naslovi, ažurirati vremensku prognozu te pregledavati fotografije i poslušati omiljenu glazbu. Osim toga, Samsung je surađivao s poznatim umjetnicima, kao što su Tali Lennox i Scholten & Baijings, kako bi se njihovi jedinstveni umjetnički radovi prikazivali na QLED TV-u u ambijentalnom načinu rada, koji je sada dizajniran da poboljša svakodnevni život korisnika i pruži im jedinstvena iskustva u gledanju sadržaja izvan onoga što se prikazuje na TV ekranu i kada je uključen.

Samsung Ambient Mode (Foto: Samsung)

Ponosni smo što svojim korisnicima možemo ponuditi najnoviju značajku Ambient Mode koja, osim što daje dodatnu vrijednost televizijskim ekranima kada su isključeni, također donosi i nove pogodnosti za život korisnika. U sljedećih nekoliko godina planiramo proširiti sadržaj za Ambient Mode značajku kroz intenzivnu suradnju s mladim, talentiranim umjetnicima kako bi našim korisnicima pružili jedinstveni način uživanja u QLED televizorima, rekao je Jongsuk Choo, izvršni dopredsjednik Visual Display Business u Samsung Electronics.

Kao dio početnog uvođenja nove Ambient Mode značajke, Samsung je surađivao s talentiranim umjetnicima – talentiranom umjetnicom Tali Lennox, koja je prepoznatljiva po svojim apstraktnim uljanim slikama te nizozemskim dizajnerima Scholten & Baijings, koji su stvorili kolekciju raznih kućnih umjetničkih djela.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti