Kampanja Indiegogo, koju je Saygus započeo kako bi realizirao proizvodnju svog pametnog telefona s nevjerojatnim specifikacijama, u samo prvih pet dana prikupila je preko milijun dolara.

Kompanija je sada spremna za proizvodnju uređaja, a od ovog telefona se očekuju neke poprilično nevjerojatne karakteristike koje bi ga trebale izdvojiti od konkurencije.

Neke od ključnih karakteristika Saygus V SQUARED telefona su: 21MP kamera sa optičkom stabilizacijom slike (OIS), 13MP prednja kamera, Harman Kardon 3D zvuk, IPX7 vodootpornost, fingerprint skener sa strane, 3100mAh Amprius zamjenjiva baterija, 3G i LTE i dva microSD koji podržavaju SD kartice sa po 200GB prostora.

Ostale specifikacije uključuju Snapdragon 801 2.5GHz procesor, 5-inčni 1080p LCD ekran, 64GB internog skladišnog prostora i bežično punjenje te Android 5.1 platformu.

Kako bi u bliskoj budućnosti svoj telefon lansirao na tržište, Saygus je sklopio partnerstvo sa proizvođačima iz Kine, a bit će dostupan i globalno.

Kompanijin roadmap daje naznake da će isporuka biti moguća na jesen ove godine, ali oni koji podrže kampanju telefon će zasigurno dobiti i ranije. 

Foto/Izvor: YouTube/Neowin

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju