[Saznajte kako] Do pametnih tehnologija za domove može se i besplatno!

Iskon je svoje tehnološke inovacije (Iskon.Smart Wi-Fi koji signalom pokriva svaki kut doma te 5000 dodatnih sadržaja na inteligentnoj televiziji) ponudio besplatno korisnicima u sklopu nove proljetne SMART akcije.

Sponzorirani članak | 26.02.2018. / 10:57

Foto: Iskon

Umjetna inteligencija, strojno učenje i Internet stvari su tehnološki trendovi na koje se ove godine klade baš sve velike konzultantske kuće. Pronalazimo im niz primjena u poslovanju, dok ih u domove primamo na ljestvici od „prilično sramežljivo“ do „nikako“. Razloga je mnogo, a najčešći su nedostupnost, previsoke cijene pametnih uređaja ili nedostatak specifičnih tehničkih znanja za njihovo uspješno korištenje.

S akcijom novih SMART paketa, Iskon sada mijenja i taj uzorak. Uz brzinu interneta koja se po akcijskoj cijeni penje do decidiranih 200 Mbps, Iskonovci ovog proljeća biraju i jednu besplatnu pametnu uslugu: Iskon.Smart Wi-Fi koji signalom pokriva svaki kutak doma ili dodatnih 5000 sati sadržaja na inteligentnom Iskon.TV-u sa sofisticiranim sustavom pretrage i preporuka.

Iskon.Smart Wi-Fi je moderna, stabilna i jaka Wi-Fi mreža koja omogućuje neometano surfanje u svakom kutu doma. Pogodna je za veće stanove, kuće katnice, apartmane i urede u kojima raspored prostorija, debljina zidova ili utjecaj susjeda onemogućuju neometanu distribuciju Wi-Fi signala. Usluga je jednostavna za instalaciju (nisu potrebna tehnička predznanja) i još jednostavnija za korištenje, a tu su i dodatne mogućnosti upravljanja Wi-Fi-jem putem mobilne aplikacije: kreiranje posebne mreže za goste ili nadzor nad uređajima/djecom. Iskon.Smart Wi-Fi iskorištava pun potencijal dostupne brzine interneta, a radi na 5 GHz bez utjecaja susjeda.

Novi Iskon.TV sistematizira i kategorizira sve TV sadržaje koji su emitirani na televizijskim kanalima, po uzoru na YouTube i druge digitalne servise. Više nije potrebno pratiti na kojem se kanalu i kada emitiraju omiljene emisije – sve čekaju korisnika jednostavnim pritiskom na tipku 0 na daljinskom upravljaču. Osobni algoritam dodatno prepoznaje i preporuča sadržaje koji bi se korisniku mogli svidjeti na temelju emisija koje rado gleda i redovito prati. Iako je usluga u startu besplatna svim postojećim Iskon korisnicima, trenutna SMART akcija na TV sučelje donosi dodatnih 5000 sati sadržaja – serija, filmova, sportskih sadržaja, crtića i dokumentaraca, a personalizirano TV iskustvo čini još ugodnijim.

Posljednja, ali jednako važna prednost novih Iskonovih SMART paketa interneta, telefona i televizije su pristupne brzine koje su se u Iskonu popele na decidiranih 200 Mbps zahvaljujući FttH-u i prvoj komercijalnoj implementaciji hibridne optičke G.Fast tehnologije. Iskonovci su navikli na SMART, a povećanje brzine u paketima omogućuje im da i kod kuće iskoriste sve prednosti umjetne inteligencije i strojnog učenja, uz maksimalnu zaštitu i uvijek dostupnu korisničku podršku.

Pogledajte sve pakete iz Iskon SMART ponude, odaberite akcijsku cijenu (pr. paket brzine do 200 Mbps s fiksnim telefonom i pametnim Iskon.TV-om dostupan je za samo 219,90 kuna mjesečno u 250.000 kućanstava u Hrvatskoj) i svoj besplatni SMART dodatak: Iskon.Smart Wi-Fi ili dodatnih 5000 sadržaja na inteligentnom Iskon.TV-u.

Više pročitajte na službenim Iskonovim stranicama.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti