Seesmic je klijent koji omogućuje upravljanje Twitterom, Facebookom i Saleforce Chatterom unutar jedne aplikacije.

Stigla je nova ažurirana inačica Seesmica za Windows Phone uređaje koja ima nekoliko novih značajka od kojih je možda najzanimljivija 'Speak'.

Naime, Speak vam omogućuje da preslušate tweeteve, pa tako možete odabrati željeni tweet i stisnuti Speak iz izbornika nakon čega vam ženski glas prilično točno pročita sadržaj tweeta.

Uz Speak, Seesmic donosi novosti kao što su unaprijeđeno korisničko sučelje same aplikacije i Saleforce Chattera, integracija Trend tema i SMS-a (omogućuje vam slanje tweeta putem SMS-a), te unaprijeđene mogućnosti hyperlinkova -- možete odabrati želite li otvarati linkove unutar preglednika aplikacije ili putem Internet Explorera.

Inače Seesmic je dostupan za sve vrste mobilnih uređaja poput iPhonea, Androida, Windows Phonea i BlackBerrya, za desktop (Windows i Mac), te za sve važnije web preglednike.

Ukoliko niste upućeni u servis, Seesmic je alat za upravljanje društvenim medijima koji pružaju poduzećima i pojedincima sve što im je potrebno da izgrade svoje brandove online.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju