Šef Honora za Hrvatsku otkriva kad bismo mogli vidjeti Honorov preklopni telefon na našem tržištu

Na pitanje o tome koji će uređaji biti dostupni u Hrvatskoj, Huang je potvrdio kako će biti dostupan Honor Magic5 Lite u ožujku te Honor Magic5 Pro u svibnju.

Martina Čizmić | 10.03.2023. / 13:07

Bruce Huang, Honor (Foto: Honor)

 Honor je predstavljanjem novih uređaja na Mobile World Congressu u Barceloni najavio svoj ozbiljan pohod na europsko tržište. Iako Honorovi uređaji za europske korisnike nisu ništa novo, posljednjih su godina nekako pali u drugi plan. 

No, kako je najavio i direktor Honora, George Zhao, ove će se godine ta tvrtka fokusirati na europske korisnike i njihove potrebe te im ponuditi uređaje koji će biti razvijeni za njih. 

Nas je zanimalo kakvo je stanje sa Honorom u Hrvatskoj i kakvi su im planovi za hrvatsko tržište. Stoga smo iskoristili priliku i o tome pitali prvog čovjeka Honora za Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju, Brucea Huanga.

Honor Magic Honor predstavio seriju Magic5 i najavio dolazak preklopnog telefona

Honor je predstavio novu liniju premium proizvoda na MWC 2023. Uz moto "oslobodite snagu čarolije", Honorovi posljednji uređaji pokazuju predanost branda oslobađanju čarobnog iskustva za korisnike diljem svijeta. Predvodeći Honor Magic5 seriju tu su uređaji Honor Magic5 i Honor Magic5Pro. Ova nova serija može se pohvaliti značajnim napretkom u dizajnu, zaslonu, fotografiji i performansama, čime smo pomaknuli granice u industriji. Uz ovaj inovativni portfelj proizvoda, Honor predstavlja i Honor Magic5 Lite, čime želi učniti tehnologiju još pristupačnijom uz prihvatljivu cijenu i omogućiti korisnicima diljem svijeta da iskuse Honorove posljednje inovacije pametnih telefona. Honor je također predstavio Honor Magic Vs, prvi preklopni telefon ovog branda koji će biti dostupan i u Europi. Honor Magic Vs donosi revolucionarne inovacije i vrhunsko korisničko iskustvo u elegantnom i privlačnom dizajnu, istaknuo je na početku Huang.    

Na pitanje o tome koji će uređaji biti dostupni u Hrvatskoj, Huang je potvrdio kako će biti dostupan Honor Magic5 Lite u ožujku te Honor Magic5 Pro u svibnju. Naime, smatraju da bi s ova dva uređaja mogli zadovoljiti potrebe hrvatskih korisnika. 

Magic5 Lite pružit će tehnologiju po pristupačnoj cijeni s pouzdanim proizvodom, dok je Magic5 Pro namijenjen kreatorima sadržaja, gamerima i mladim poduzetnicima koji traže uređaj koji će pratiti njihov tempo i pomoći im da istraže svoj pravi potencijal, istaknuo je Huang. 

Unutrašnjost Honor Magic Vs VIDEO: Zavirite u unutrašnjost preklopnog telefona i pogledajte što ga čini tako posebnim

Zanimalo nas je hoće li Honorov preklopni telefon biti dostupan hrvatskim korisnicima i tako konkurirati drugim proizvođačima kao što su Samsung i Huawei?

Honor će predstaviti Magic Vs u Europi, ali ne i u našoj regiji ove godine. Honor dizajnira i razvija svoje proizvode uzimajući u obzir potrebe na različitim tržištima, ali od vremena do vremena, mogu postojati male razlike u planiranju nastupa na tržištu kako bi se odgovorilo na lokalne potrebe i zahtjeve, objasnio je Huang. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti