Sestra Marka Zuckerberga napušta Facebook kako bi se posvetila svojoj kompaniji

Randi Zuckerberg, direktorica marketinga u Facebooku objavila je kako nakon šest godina napušta kompaniju kako bi započela

Zimo Zimo Zimo | 04.08.2011. / 00:12

Sestra Marka Zuckerberga napušta Facebook kako bi se posvetila svojoj kompaniji

Randi Zuckerberg, direktorica marketinga u Facebooku objavila je kako nakon šest godina napušta kompaniju kako bi započela vlastitu kompaniju koja će pomagati drugim kompanijama da postanu više društvene.

Nova kompanija Randi zove se RtoZ Media i prema njezinim riječima cilj jest pokrenuti inovativan program i rad sa kompanijama u medijima kako bi razvili svoj program u više društvenom smjeru.

Randi smo često viđali u video intervjuima na kanalu Facebook Live, a nedavno je nominirana i za Emmy nagradu za njezin rad na Facebook Live-u.

Odlazak iz Facebooka Randi je planirala duže vrijeme, a u telefonskom razgovoru za Mashable istaknula je kako je sve to dio procesa te kako ima momentum da kompaniju starta u ovo vrijeme

Na AllThingsDigital, koji je ujedno i prvi objavio ovu vijest, stoji kako Randi nije kompjuterski geek kao njezin brat Mark, te kako se u svom pismu Facebookovim zaposlenicima Sheryl Sandberg i Elliot Schrageu obratila zahvalom za mentorstvo, put prema uspjehu i podršku koji su joj omogućili da nastavi prema onome što voli raditi.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti